Απαραίτητη διευκρίνιση σε σχόλιο της «Κ»

Απαραίτητη διευκρίνιση σε σχόλιο της «Κ»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαραίτητη είναι η διευκρίνιση στο χθεσινό σχόλιο της «Κ», με τίτλο «Ερωτήσεις που ενοχλούν» (σελ. 15) όπου έμειναν κάποια κενά σημεία και κάποια άλλα, εκ παραδρομής, χρεώθηκαν σε λάθος πρόσωπα. Η πλήρης φράση είναι: «… στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου “Η καλοσύνη των ξένων”, στον “Ιανό” της Αθήνας, όπου ο πάντα ευγενής και καλός συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τους ομότεχνούς του, έπειτα από ερώτηση μιας νεαρής αναγνώστριας, που ίσως είχε την απολυτότητα της νεότητας».

Επειδή το σχόλιο άφησε μερικά ερωτήματα, ας δούμε τα γεγονότα. Μετά το τέλος της παρουσίασης δόθηκε ο λόγος και στο κοινό. Νεαρή κοπέλα έκανε μία ερώτηση σχετικά με το βιβλίο του Π. Τατσόπουλου και μία παρατήρηση. Η παρατήρηση αφορούσε τη μη επάρκεια, κατά τη γνώμη της, των ομιλητών στο πάνελ. Ο Μένης Κουμανταρέας, που ήταν στο κοινό της εκδήλωσης, αντέδρασε υπερβολικά, δείχνοντας ότι δεν ανέχεται μια άλλη γνώμη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, στον οποίο λανθασμένα αποδόθηκε το περιστατικό, σε τηλεφωνική του επικοινωνία χθες στην «Κ» διευκρίνισε: «Σε ό,τι με αφορά, δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε ενοχλητικά και ευπρόσδεκτα σχόλια. Ασφαλώς ο καθένας μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή