ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΗΜΕΡΑ

Ολοκληρώνεται το αφιέρωμα στον Ρολάν Πετί με μία παράσταση στις 8.30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

– Πρεμιέρα για «Το γαϊτανάκι του έρωτα» του Αρθουρ Σνίτσλερ σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα στις 9.15 στο Club 22 (Ζωοδόχου Πηγής 3 & Ακαδημίας, Αθήνα).

– Οι Ojos de Brujo εμφανίζονται στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Κτίριο 6).

– Ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα δώσει συναυλία με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ στις 8 το βράδυ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

– Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Κυριάκο Σιμόπουλο στις 7 μ.μ. στο καφέ Βοξ (πλατεία Εξαρχείων, Θεμιστοκλέους και Αραχώβης). Θα μιλήσουν ο Νίκος Βαρδιάμπασης, ο Μιχάλης Μερακλής, η Μαριάννα Τζιαντζή. Συντονιστής ο Γιώργος Δελαστίκ.

– Το βιβλίο «Πλατεία Λένιν, πρώην Συντάγματος» του Δημήτρη Φύσσα παρουσιάζεται στη 1 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο της Εστίας (Σόλωνος 60).

– Η Αννα Βαγενά παρουσιάζει «Το Θεσσαλικό μου θέατρο», στις 2 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24). Για το βιβλίο θα μιλήσει η ίδια και ο Γιάννης Ξανθούλης.

– Η νέα δουλειά του ζωγράφου Κώστα Ι. Σπυριούνη εγκαινιάζεται από τις 10 το πρωί στο «The Tsitouras Collection» (Σόλωνος 80).

ΚΥΡΙΑΚΗ

– Επίσημη πρεμιέρα για το έργο «Το βέλος που δεν πληγώνει» του Βασίλη Μαυρογεωργίου στις 12 το μεσημέρι στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίζεται στις 8.30 το βράδυ στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41).

– Τα Απαντα του Ακη Δήμου παρουσιάζονται στις 8 το βράδυ στον Ιανό (Σταδίου 24). Αποσπάσματα από το έργο του θα διαβάσουν η Λυδία Φωτοπούλου και ο Αρης Λεμπεσόπουλος.

– Παρουσίαση του βιβλίου της Αλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρρή «Αλλοι καιροί Αλλα παιδιά» στις 12 το μεσημέρι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Μέγαρο Σταθάτου, Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1).

– Το Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων με σκίτσα της Ελλης Σολομωνίδου-Μπαλάνου παρουσιάζεται στις 12.30 μ.μ. στις αίθουσες του Λυκείου των Ελληνίδων (Δημοκρίτου 14).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή