Μια ασυνήθιστη παρέα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μεγάλη η παρέα στον «Ζυγό» που άρχισε τις παραστάσεις της χθες βράδυ, αλλά και ασυνήθιστη. Γνωστοί βέβαια είναι όλοι (Τάνια Τσανακλίδου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς), ωστόσο η παρουσία τους στη σκηνή Παρασκευές και Σαββατοκύριακα θα συνδέεται με ένα πρόγραμμα… «παιδική χαρά» όπως το προσδιορίζουν. Με πρόζες, αστεία και τραγούδια και πειράγματα μιας αυθόρμητης συντροφιάς.

Εχουν παρελθόν άλλωστε σε αυτά. Από την εποχή ακόμη του «Αχ Μαρία», 30 χρόνια πριν. Με τη διαφορά ότι τότε η Τάνια Τσανακλίδου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν οι «λαθραίοι» του χώρου στον οποίο τον πρώτο λόγο είχαν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς. Τώρα συναντιούνται στον Ζυγό σ’ ένα πρόγραμμα όπως λένε «τεσσάρων ωρών στην τιμή του ενός». Τίτλος του: «Τα μπουμπούκια». Αλλά χωρίς καμία διάθεση νοσταλγίας. Αυτό ξεκαθάρισαν στη συνέντευξη Τύπου, περιγράφοντας το κλίμα, το κέφι και αυτή τη διάθεση εξωστρέφειας που τους χαρακτηρίζει.

Μαζί τους εμφανίζονται ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Φίλιππος Σταυρόπουλος αλλά και μουσικοί καλοί όπως οι: Ν. Καλαντζάκος, Δ. Καρασούλος, Β. Κοντόπουλος, Αλ. Κωνσταντόπουλος, Σ. Παναγιωτόπουλος, Τ. Φαραζής. Την επιμέλεια ήχου έχουν ο Γιώργος Καραγιαννίδης και ο Αργύρης Λιανός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή