ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

– Η κωμωδία του Αντρέ Ρουσέν «La Mamma» συνεχίζεται σήμερα και αύριο στο θέατρο «Πρόβα» (Ηπείρου και Αχαρνών).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Ειδικό πρόγραμμα για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις του παρουσιάζει σήμερα, αύριο και την Κυριακή ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον «Σταυρό του Νότου». Μαζί του ο Οδυσσέας Τσάκαλος και η Βασιλική Καρακώστα.

– Ο Γιάννης Κότσιρας και η Ζωή Παπαδοπούλου εμφανίζονται από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα στο «Μετρό» (Κάλβου και Γκύζη).

– Οι «Χαΐνηδες» εμφανίζονται από σήμερα και για τέσσερις ημέρες στην «Εξέδρα» (Ελ. Βενιζέλου 235, Ν. Σμύρνη). Τη βραδιά των Χριστουγέννων μαζί τους και η Μαρίζα Κωχ.

– Το νέο τους υλικό παρουσιάζουν οι «Xaxakes» σήμερα και αύριο στις 11 μ. μ. στον «Αέρα» (πλ. Πετρούπολης).

– Για τρεις ακόμη βραδιές εμφανίζεται ο Μίλτος Πασχαλίδης «Δίπλα στο ποτάμι» (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι). Συμμετέχει ο Λάκης Χαλκιάς.

– Τζαζ και σουίνγκ με την Κουίν Λέμλι, που εμφανίζεται από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη στο «Half Note» στο Μετς.

– Ηχοι τζαζ από τους «Dr. Vodkatini» στις 11 μ. μ. στο «Bargurubar» (πλ. Θεάτρου 10).

– Λάτιν μουσική από τους «Apurimac» στις 11 μ. μ. στο «καφέ Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι).

– Από σήμερα και για τέσσερις βραδιές, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο Ζωρζ Πιλαλί εμφανίζονται στο «Rodeo» (Χέυδεν 34, πλ. Βικτωρίας). Ωρα έναρξης 10.30 μ. μ.

– Με νέο υλικό εμφανίζονται οι «Ρόδες» σήμερα και αύριο στη μουσική σκηνή «Συρμός» (Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο).

– Συναυλία του Δημήτρη Μαραμή στις 8 μ. μ. στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» (Σταδίου 24).

– Post rock ήχοι από τους «One hour before the trip» που εμφανίζονται στις 10 μ. μ. στη «Θύρα Τέχνης» (Σαρρή 14, Ψυρρή).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

– Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Η καρδιά και ο χωρίς καρδιά» και «Οι κυρίες του μυαλού», η Ολια Λαζαρίδου συναντιέται με τους αναγνώστες στις 2 μ. μ. στο βιβλιοπωλείο της Εστίας (Σόλωνος 60).

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ερχονται Χριστούγεννα… θα ‘ρθουν και τα Φώτα» των Αγγελικής Μαστρομιχελάκη και Παντελή Ζούρα στις 6 μ. μ. στον παιδότοπο του βιβλιοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή