«Αγιάσματα… θανάτου» στον 7ο Χάρι Πότερ

«Αγιάσματα… θανάτου» στον 7ο Χάρι Πότερ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γράφει ακόμη το έβδομο βιβλίο του Χάρι Πότερ η Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ, αλλά ήταν έτοιμη χθες να αποκαλύψει τον τίτλο του! Θα λέγεται «Harry Potter and the Deathly Hallows» και υπονοεί αγιάσματα του… θανάτου! Αυτή η σκοτεινή, μυστηριακή, ιερή ατμόσφαιρα που φαίνεται να διαπερνά τον νέο Χάρι Πότερ έχει συναρπάσει και την ίδια τη Ρόουλινγκ που δήλωσε ότι αισθάνεται «ευφορία και έξαψη», καθώς γράφει το νέο της πόνημα και αστειεύτηκε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να το ολοκληρώσει (και συνεπώς να το αφήσει από τα χέρια της) ή όχι. «Γράφω τώρα σκηνές που ορισμένες από αυτές έχουν σχεδιαστεί εδώ και δώδεκα χρόνια ή και παραπάνω».

Η ανακοίνωση του τίτλου έγινε στην ιστοσελίδα της Ρόουλινγκ (www. jkrowling. com) όπου μπορεί κανείς να πλοηγηθεί σε έξι γλώσσες. Οι επισκέπτες της σελίδας θα έπρεπε να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες ενός παιχνιδιού για να αποκαλύψουν τον τίτλο. Η Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ, που είναι πλέον 41 ετών, μίλησε και πάλι αυτές τις ημέρες, με αφορμή τον νέο τίτλο, πώς ξεκίνησε όλη αυτή η παραγωγική διαδικασία. Πώς, δηλαδή, άρχισε να γράφει στα καφέ πριν από 13 χρόνια όταν από τη φαντασία της γεννήθηκε το παιδί-μάγος.

Στην ιστοσελίδα της αφηγείται πώς ονειρεύτηκε τον ήρωά της, μία σχέση που χαρακτήρισε «επικό όνειρο». Κανείς δεν είναι σε θέση να πει πότε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ θα αποφασίσει το τέλος της σειράς. Προς το παρόν, γύρω από τον Χάρι Πότερ υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, με πολλές θέσεις εργασίας και δυνατότητα περαιτέρω διεύρυνσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή