ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Ιδιωτικό Μουσείο Herakleidon, Experience in Visual Arts (Ηρακλειδών 16) διοργανώνει απόψε στις 8 μ. μ. κονσέρτο για πιάνο και φωνή με τον βαθύφωνο Παναγιώτη Τερζάκη και τον πιανίστα Ανδρέα Ρεντούλη. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη».

– Για τελευταία βραδιά εμφανίζεται απόψε η Quinn Lemley σωσίας της Rita Hayworth στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς) με παλιές τζαζ και λάτιν μελωδίες.

– Στη μουσική σκηνή «Αλλη Οχθη» (Αρτέμωνος 9, Νέος Κόσμος) εμφανίζεται απόψε η Ροδή Τομουρτζούκ Γκιουλ με τραγούδια από την κοινή μουσική παράδοση Ελλήνων και Τούρκων της Κωνσταντινούπολης.

– Οι Mode Plagal παίζουν απόψε και αύριο στο Καφέ Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78, Παγκράτι), γεφυρώνοντας τη δημοτική παράδοση με την τζαζ.

– Συνεχίζεται μέχρι και την τελευταία ημέρα του χρόνου το φεστιβάλ low bap που διοργανώνει η μουσική σκηνή «Στον Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης).

– Η Μαντόνα, οι Abba, ο Μάικλ Τζάκσον μαζί με άλλους σταρ «συναντιούνται» στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου (Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη) στο Stars in Concert, τη δημοφιλή παράσταση με πετυχημένους σωσίες διάσημων καλλιτεχνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-93.15.600.

ΘΕΑΤΡΟ

«Με ένα καράβι φορτηγό» είναι ο τίτλος της παράστασης που ανεβαίνει στο Ανοιχτό Θέατρο (Κάλβου και Γκύζη). Η σκηνοθεσία είναι της Μάνιας Παπαδημητρίου και τα σκηνικά-κοστούμια της Ερωφίλης Πολιτοπούλου. Παίζουν οι: Τάσος Αντωνίου, Φρόσω Ζαγοραίου, Σαμψών Φύτρος, Θεμιστοκλής Καρποδίνης κ. ά. Εναρξη στις 9 μ. μ.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο αφιέρωμα των Κινουμένων Σχεδίων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη) με πολύ γνωστές ταινίες όπως η «Φαντασία 2000» και το «Yellow Submarine» για μικρούς και μεγάλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή