Φεστιβάλ Θεάτρου Τσέπης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκανε τα πρώτα του βήματα πέρυσι. Το Pocket Theatre Festival είναι ένας νέος θεσμός για την Αθήνα και ενώνει υπό τη σκέπη του νέους καλλιτέχνες, δημιουργούς και performers. Χωρίζεται σε δύο μέρη, πληροφοριακό και διαγωνιστικό, τα οποία φιλοξενούνται στο θέατρο «Altera Pars» και το «Bios», αντίστοιχα. Στο πρώτο μέρος, το οποίο διεξήχθη από τις 9 έως τις 25 Μαΐου, παρουσιάστηκαν έξι παραστάσεις, τρεις εκ των οποίων προέκυψαν από τα σεμινάρια υποκριτικής του Μικρού Πολυτεχνείου. Το διαγωνιστικό τμήμα είναι μπροστά μας, περιλαμβάνει παραστάσεις ερασιτεχνικών και μη ομάδων, οι οποίες θα ανεβούν από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου στο «Bios» (Πειραιώς και Σαλαμίνος).

Θα προηγηθεί ένα παράλληλο τμήμα του φεστιβάλ. Πρόκειται για το «Digital is Pocket» και είναι αφιερωμένο στις ψηφιακές τέχνες. Περιλαμβάνει διαγωνιστικό τμήμα, τα έργα του οποίου θα παρουσιαστούν επίσης στο «Bios» από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου, και έκθεση ψηφιακής φωτογραφίας υπό τον τίτλο «Oh! My photo», όπου εκτίθενται έργα των 24 νέων δημιουργών, οι οποίοι παρακολούθησαν τα αντίστοιχα σεμινάρια του Μικρού Πολυτεχνείου και φιλοξενείται στο Forum της «Fnac» στο «The Μall».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site του Μικρού Πολυτεχνείου (www.mikropolytexneio.gr) ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6970-811.616-7 και 210-32.43.306. Κι αυτό γιατί εκτός από το επίσημο πρόγραμμα «τρέχουν» pocket seminars, στο πνεύμα των γνωστών εργαστηρίων με επίτιμους προσκεκλημένους και ομιλητές, ανοιχτές συναντήσεις επιτραπέζιων – pocket games στο Forum της «Fnac», πολλά πάρτι και συναντήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή