Φλαμένκο στον Λυκαβηττό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα γενιά του φλαμένκο είναι εδώ. Δέκα χορευτές, πέντε μουσικοί, δύο τραγουδιστές. Είναι τα μέλη της ομάδας «Compania Suite Espanola» της Rosario και του Ricardo Castro που εμφανίζεται για δύο βραδιές, αυτή τη Δευτέρα και Τρίτη (4, 5/6, 9 μ.μ.) στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει το έργο «Antologia Flamenca» που βασίζεται σε μουσικές γνωστών Ισπανών συνθετών όπως οι Francisco Tarrega, Pablo Sarasate και Isaac Albeniz. Δύο κιθάρες, γυναικείες φωνές φλαμένκο, βιολοντσέλο και κρουστά: «Αραβικό Καπρίτσιο», «Αναμνήσεις από την Alhambra», «Zapateado», «Asturias». Το δεύτερο μέρος της παράστασης θα μας μεταφέρει στο βασίλειο της Γρανάδας, με το έργο «Ο Λόρκα τραγουδάει στη Πετενέρα».

Η «Compania Suite Espanola» ιδρύθηκε το 1985. Στα είκοσι δύο χρόνια της πορείας της έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Τις δύο παραστάσεις της ομάδας στην Αθήνα παρουσιάζουν οι εταιρείες «ΕΛΒΑ» και «Spectacles». Εισιτήρια πωλούνται στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και στα δισκοπωλεία «Metropolis». Πληροφορίες: τηλ.: 210-32.46.888 και 210-67.28.080.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή