ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Αφιέρωμα στο Ετος Σιμπέλιους». Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής (9 μ.μ.). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα Τσαϊκόφσκι και Σιμπέλιους. Διευθύνει ο Wolfgang Rogner. Σολίστ στο πιάνο ο Βασίλης Βαρβαρέσος.

ΘΕΑΤΡΟ

«Αμλετ ο Β΄» του Σαμ Μπόμπρικ στο θέατρο «Παρκ». Η σκηνοθεσία είναι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της 27ης Πανελλήνιας Εκθεσης Ζωγραφικής της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Καλλιτεχνών στο ξενοδοχείο «Divani Caravel Hotel» (αίθουσα «Μακεδονία», 7.45 μ.μ.).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Απόψε στον «Χώρο Υπό Ενταξιν» (Κατεχάκη 56, 9 μ.μ.) η εικαστικός Ελένη Πολυχρονάτου θα παρουσιάσει έργα και πρότζεκτ για την πόλη και τη φύση από καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών του 20ού αιώνα («Εργα Τέχνης Μεγάλης Κλίμακας»).

ΠΑΙΔΙ

Παράσταση για παιδιά διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού & Αναψυχής Κερατσινίου στο πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου» (πάρκο Σελεπίτσαρι, 9 μ.μ.). Οι ηθοποιοί Ταμίλα Κουλίεβα και Ηρώ Μουκίου θα διαβάσουν το βιβλίο «Τα χελιδόνια σκηνοθετούν την άνοιξη» των Θωμά Σιδέρη και Πηνελόπης Μακρυνιώτη (εκδ. Κλειδάριθμος) με τη συνοδεία του μουσικού συνόλου από το ωδείο «Εν Οργάνοις».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Αναπτυξιακός Πολιτιστικός Οργανισμός Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού «Περίστυλον» και ο Ομιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω» πραγματοποιούν εκδήλωση-ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του καρκίνου του προστάτη (στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ, 12 μ.).

ΑΚΡΟΑΣΗ

Η Οπερα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει ακρόαση τη Δευτέρα 25 Ιουνίου για τους ρόλους του Αγγελιαφόρου και της Ιέρειας από την όπερα «Aida» του Βέρντι. Η παραγωγή θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Δάσους στις 2, 4 και 6 Σεπτεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 22 Ιουνίου. Πληροφορίες: 2310-223.696.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή