ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ολα σε θυμίζουν». Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει Μάνο Λοΐζο απόψε, αύριο και μεθαύριο στο Ηρώδειο (9 μ.μ.) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Συμμετέχει ο Νίκος Πορτοκάλογλου και το «Τρίφωνο».

– Στο Θέατρο Βράχων δίνει συναυλία ο Φοίβος Δεληβοριάς. Πληροφορίες: τηλ. 210 7623857.

ΘΕΑΤΡΟ

Η ομάδα «Dos a Deux» παρουσιάζει το έργο «Saudade-Terres d’ eau» στο θέατρο «Πόρτα» (13, 14, 15, 16, 17/6, 6 μ.μ.). Η παράσταση είναι για όλους και για παιδιά άνω των 12 ετών.

ΠΟΙΗΣΗ

Οι Ελληνες ποιητές Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, Νάνος Βαλαωρίτης και Ντίνος Σιώτης και οι Αμερικανοί Jefrey Carson, Adrianne Kalfopoulou, Don Scofield και Alicia Stallings θα διαβάσουν ποιήματά τους στα αγγλικά στον «Ιανό» (Σταδίου 24, 8 μ.μ.). Την εκδήλωση διοργανώνουν τα περιοδικά «MondoGreco» και «(δε)κατα».

ΔΙΑΛΕΞΗ

«Μια ενοχλητική αλήθεια». Διάλεξη του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (7 μ.μ.).

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Η έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Σχοινά με τίτλο «το γιαπί» εγκαινιάζεται απόψε στα εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή (7.30 μ.μ.).

ΒΙΒΛΙΟ

Το δίτομο έργο του Σωτήρη Χατζηγάκη «Ευρώπη και Παγκοσμιοποίηση» (εκδ. Καστανιώτη) παρουσιάζεται στην Παλαιά Βουλή (Σταδίου 13, 12 μ.μ.).

– Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Μαμαλούκα «Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα» (εκδ. Καστανιώτη) στο βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» (Πανεπιστημίου 37 & Κοραή, 7 μ.μ.).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ο πολυχώρος «Μεταίχμιο» διοργανώνει σεμινάρια για νηπιαγωγούς, φιλόλογους, διορθωτές κειμένων κ.ά. Πληροφορίες: τηλ. 211 3003500.

– Μεταπτυχιακά εργαστήρια αρχαίου δράματος με τον Στάθη Λιβαθινό (για ηθοποιούς, σκηνοθέτες και θεατρολόγους) διοργανώνει το Κέντρο Αρχαίου Δράματος Δεσμοί. Πληροφορίες: τηλ. 210 7214050.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή