ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διεθνές συνέδριο με θέμα «Πολιτιστική κληρονομιά για όλους: ξεπερνούμε τα εμπόδια, δημιουργούμε εμπειρίες» σήμερα και αύριο στο Βυζαντινό Μουσείο. Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «ACCU-Access to Cultural Heritage. Policies of Presentation and Use» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Πολιτισμός 2000».

– Συνάντηση των Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ενωσης σήμερα και αύριο στη Βιέννη.

ΘΕΑΤΡΟ

– Στο «Σχολείον» (Φεστιβάλ Αθηνών) παρουσιάζεται απόψε και για τρεις ακόμη βραδιές (15, 16, 17/6) το έργο «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημήτριου Κορομηλά σε σκηνοθεσία του Ανέστη Αζά.

– «Οψεις αρχαίου δράματος». Εναρξη του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Θεσσαλονίκη. Απόψε και αύριο στο Θέατρο Δάσους παρουσιάζεται η παράσταση «Κουρμπάν» του Gungor Dilmon (σκηνοθεσία: Ayse Emel Μesci).

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

«Αστικοί μύθοι». Εναρξη του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ολα σε θυμίζουν». Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει Μάνο Λοϊζο για δύο ακόμη βραδιές απόψε και αύριο στο Ηρώδειο (9 μ.μ.). Συμμετέχουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και το «Τρίφωνο».

– Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με την Ορχήστρα Χρωμάτων απόψε στο Μέγαρο Μουσικής (9 μ.μ.).

– «Ταξίδι στη μελοποιημένη μουσική» με τον Κώστα Θωμαΐδη στο Θέατρο Αλσους Πέτρου & Παύλου (πάνω από την πλατεία Υμηττού, 9 μ.μ., 21ο Φεστιβάλ Υμηττού).

ΠΟΙΗΣΗ

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «The Lions Gate» («Truman State University Press») με έργα του Τίτου Πατρίκιου σε μεταφράσεις Christopher Bakken και Ρούλας Κονσολάκη απόψε στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22, 8.30 μ.μ.).

ΟΜΙΛΙΑ

«Σύγχρονες κοσμογονικές θεωρίες και η δομή του σύμπαντος». Ομιλία του Δημήτριου Νανόπουλου στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (αμφιθέατρο 313, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, 11 π.μ.-1 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή