ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

-«Λίαν αιμάσσον, αιμάσσον, μισοψημένο, καμένο» είναι ο τίτλος της παράστασης του Ροδρίγο Γκαρσία, που ανεβαίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, σήμερα, αύριο και μεθαύριο στον χώρο της «Πειραιώς 260, Η’».

-Σε χορευτική παράσταση μετατρέπεται η ταινία του Ζανγκ Γιμού «Σήκωσε τα κόκκινα φανάρια», που παρουσιάζεται σήμερα, αύριο και μεθαύριο στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Το Εθνικό Μπαλέτο της Κίνας χορεύει υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ζανγκ Γιμού, ο οποίος έγραψε και το λιμπρέτο.

-Τη «Μήδεια» του Ευριπίδη παρουσιάζει σήμερα και αύριο το Εθνικό Θέατρο Κραϊόβα της Ρουμανίας, στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης.

-Το έργο του Ενρίκε Χαρντιέλ Πονθέλα, «Οι κλέφτες είμαστε έντιμοι άνθρωποι» παρουσιάζει στα ισπανικά, η θεατρική ομάδα του Ινστιτούτου Θερβάντες στο Θέατρο Τέχνης (Φρυνίχου 14, Πλάκα).

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Νυχτερινή συναυλία στο «Athenaeum» στο Θησείο, με αφορμή την ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Ωρα έναρξης στις 11.50 μ.μ.

-Στον Χρόνη Αηδονίδη και στο παραδοσιακό τραγούδι είναι αφιερωμένη η συναυλία που πραγματοποιείται απόψε στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

-Συναυλία των «Active member» με χιπ χοπ προβληματισμού και καταγγελίας, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

-Τιμητική εκδήλωση για τον θεατρολόγο Δημήτρη Σπάθη οργανώνει το τμήμα θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Κλειώ» (Εγνατία 122) της Θεσσαλονίκης.

-Οι ήρωες της Πηνελόπης Δέλτα, όπως ο Τρελαντώνης και η Πουλουδία, συμμετέχουν σ’ ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που πραγματοποιείται σήμερα και την επόμενη Τετάρτη και απευθύνεται σε παιδιά 5-8 ετών. Πηροφορίες για το πρόγραμμα που πραγματοποιείται στα Ιστορικά Αρχεία του μουσείου Μπενάκη, (Εμμ. Μπενάκη 38, Κηφισιά) στο τηλ. 210-3671067

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή