ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέατρο

Ξεκινά σήμερα η περιοδεία της παράστασης του «Πλούτου» του Αριστοφάνη στην Καρδίτσα, όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Θύμιος Καρακατσάνης.

ΒΤο Φεστιβάλ Αθηνών καλεί απόψε την περίφημη Volksbuhne (λαϊκή σκηνή). Την αυλαία ανοίγει ο Ελβετός Κριστόφ Μαρτάλερ με το έργο «Η φρουτόμυγα». Σήμερα, αύριο και στις 23/6 στη σκηνή της Πειραιώς 260.

Μουσική

Ο σολίστ του ακορντεόν Δήμος Βουγιούκας, εμφανίζεται απόψε το βράδυ στο καφέ του Βιβλιοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24) με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου cd της σειράς «Διά χειρός Εστουδιαντίνα». Είσοδος ελεύθερη.

Εικαστικά

Στο πλαίσιο της έκθεσης βίντεο αρτ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Μέγαρο Σταθάτου) με τίτλο «Her (His)tory» το intothepill. net θα παρουσιάσει σήμερα στις 6 μ.μ. μια επιλογή προβολών από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον ομόνυμο δικτυακό τόπο κατά την περίοδο 2006-2007. Η προβολή θα επαναληφθεί στις 28 Ιουνίου.

ΒΣυνεχίζεται μέχρι και τις 4 Ιουλίουη έκθεση του Γιώργου Χαδούλη στο Ιδρυμα Τεχνών Τσιχριτζή (Γρ. Αυξεντίου 1 & Κασσαβέτη 18, Κηφισιά).

ΒΗ Λίζη Καλλιγά εκθέτει μέχρι και τα τέλη Ιουλίου στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος (Πινδάρου 24, Κολωνάκι) έργα από τη σειρά Κολυμβητές (1997-2006).

Ακρόαση

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί ακρόαση στη Θεσσαλονίκη για τις νέες παραγωγές του, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 10 π.μ. στην Αίθουσα Δοκιμών της ΕΜΣ,(Εθνικής Αμύνης 2). Αναζητεί άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς με ικανότητα στον χορό και στο τραγούδι. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους βιογραφικό και φωτογραφία,να φορούν ρούχα πρόβας και να έχουν προετοιμάσει ένα μονόλογο και ένα τραγούδι της επιλογής τους χωρίς συνοδεία μουσικής (α καπέλα). Πληροφορείες στα τηλέφωνα: 2310 266.039 και 2310 270.398.

Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκτωτικών, η «Διάβαση» διοργανώνει σήμερα και αύριο σειρά εκδηλώσεων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ανάγνωση παραμυθιών, εργαστήρια κοσμήματος, ζωγραφικής, κατασκευών και παιχνιδιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή