Συναυλία Γ. Κότσιρα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων παρουσίας στις λάιβ σκηνές, ο Γιάννης Κότσιρας (φωτογραφία) δίνει σήμερα το βράδυ (9.30 μ.μ.) μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού. Και δεν θα είναι μόνος… Μαζί του ο Στάθης Δρογώσης, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ραλλία Χρηστίδου.

Χρόνια γεμάτα τραγούδια, επιτυχίες, απροσδιόριστο αριθμό συναυλιών, μικρά και μεγάλα ρίσκα, χρόνια γόνιμα, με χαμόγελο και εφηβική διάθεση που μοιάζει να αντέχει στο παιχνίδι με το χρόνο.

Και ο Γιάννης Κότσιρας με αφορμή τη σημερινή συναυλία κάνει το δικό του απολογισμό και ανοίγει τη σελίδα μιας δεύτερης δεκαετίας. Για τη μεγάλη γιορτή που ετοίμασε κάλεσε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες με τους οποίους μοιράστηκε όλα αυτά τα χρόνια μουσικές, τραγούδια και πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο.

Η μουσική παρέα του συμπληρώνεται από τους συνεργάτες του Σοφία Στρατή και Θάνο Παπανικολάου με τους οποίους περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Ντίνος Γεωργούντζος και την επιμέλεια προγράμματος ο Ξενοφώντας Ραράκος. Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή