Ξεκινάει σήμερα το Rockwave

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το πιο ροκ φεστιβάλ του καλοκαιριού. Στον ενδέκατο πλέον χρόνο του, το Rockwave φιλοξενεί σημαντικά ονόματα από το χώρο της ροκ και μέταλ μουσικής, όπως οι Metallica, ο Κρις Κορνέλ, ο Ρόμπερτ Πλαντ κ.ά. Αναλυτικά: Σήμερα εμφανίζονται ο Ρόμπερτ Πλαντ με την μπάντα του, τους Strange Sensation. Ο Κρις Κορνέλ, φωνή των Soundgarden, Audioslave και Temple of the Dog, και ηγετική μορφή του Grunge της δεκαετίας του ’90, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μην ξεχάσουμε και τους Europe με το «ένδοξο» Final Countdown μεταξύ άλλων.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο «μεταλλική» με τους Heaven & Hell, δηλαδή τους Black Sabbath με τραγουδιστή τον Dio, τους Dream Theater, τους Iced Earth, τους Anathema και τους Ελληνες Κinetic.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου το Rockwave Festival υποδέχεται τους Metallica που κάνουν ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ για να αποδράσουν στην Ευρώπη με το «sick of the studio tour». Στο Terravibe της Μαλακάσας θα παρουσιάσουν ένα χορταστικό σετ που θα διαρκέσει δυόμισι ώρες. Τη συναυλία τους θα ανοίξουν οι Mastodon, οι My Fying Bride και οι Ελληνες Dirt Spawn Disease.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket House στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 42) και τη Θεσσαλονίκη (Εθν. Αμύνης 20 και Τσιμισκή) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή