«Γάλα» σε σκηνοθεσία της Βαγενά

«Γάλα» σε σκηνοθεσία της Βαγενά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα σημαντικότερα νεοελληνικά έργα των τελευταίων χρόνων, το «Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου επί δύο σεζόν, θα ανέβει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στο θέατρο «Μεταξουργείο». Αυτή τη φορά με την υπογραφή της Αννας Βαγενά (φωτο) η οποία με το «Γάλα» επιχειρεί την πρώτη της σκηνοθετική δουλειά. Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στη Λάρισα, στο Θέατρο Μύλου στις 12 Οκτωβρίου, όπου το έργο θα παιχτεί για δύο εβδομάδες, φιλοξενούμενο από το «Θεσσαλικό Θέατρο». Στην Αθήνα η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.

«Το Γάλα» είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από τη πρώην Σοβιετική Ενωση, που με τους δύο γιους της προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα. Ενα από τα πληρέστερα έργα που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια με δυνατούς διαλόγους, πυκνή ροή, συγκρούσεις και μοναδικές κορυφώσεις. Σκληρό και την ίδια στιγμή τρυφερό. Απελπισμένο και συγχρόνως γεμάτο ελπίδες.

Στην παράσταση που σκηνοθετεί η Αννα Βαγενά, τα σκηνικά και κοστούμια υπογράφει η Ελένη Μανωλοπούλου. Παίζουν οι Αλέξανδρος Μπαλαμώτης (Λευτέρης), Στέφανος Κοσμίδης, (Αντώνης), Ανθή Κόκκινου (Νατάσα) και Αννα Βαγενά (Μάνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή