Συναυλία υπέρ πυροπαθών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη πρωτοβουλία συμπαράστασης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές είναι η συναυλία που διοργανώνει απόψε το βράδυ (8.30 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο ο Δήμος Αμαρουσίου. Πρωταγωνιστές της ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης και οι νεαροί καλλιτέχνες Ελένη Πέτα και Γιώργος Περρής.

«Ως μια ταπεινή πρόφαση προσφοράς στον τόπο και τους συνανθρώπους μας» χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στη συναυλία, χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο Μίμης Πλέσσας. «Εισπράττουμε περισσότερα απ’ όσα δίνουμε» πρόσθεσε και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποψινή καλλιτεχνική του συνύπαρξη με τον Μάριο Φραγκούλη. Από την πλευρά της η Ελένη Πέτα χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη τη σύμπραξή της με τον Μίμη Πλέσσα και κάλεσε «όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συναυλία ανθρωπιάς και συμπαράστασης στους πληγέντες συνανθρώπους μας και να συμβάλουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση του κινδύνου των πυρκαγιών».

Το εισιτήριο για τη συναυλία κοστίζει 20 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα) και από ειδικά κιόσκια στην Πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου και στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή