Δύο μποέμ καρικατούρες

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο φίλος μου και εγώ» του Μπρους Ρόμπινσον γυρίστηκε το 1987 και προβάλλεται σε επανέκδοση. Κεντρικά πρόσωπα είναι δύο μποέμ για γέλια και για κλάματα. Ο Γουιθνέιλ και ο Μάργουντ, δυο άνεργοι ηθοποιοί που μάταια αναζητούν δουλειά, δέχονται μια προσκληση από έναν θείο του Γουιθνέιλ για ολιγοήμερες διακοπές σε ένα σπίτι στην εξοχή. Αφήνουν χαρούμενοι το Λονδίνο και στη συνέχεια εγκλωβίζονται σε ένα αγρόκτημα, όπου θα ζήσουν καταστάσεις στα όρια του παραλόγου.

«Επιστροφή στο Παρίσι». Γαλλικό δράμα του Κριστόφ Ονορέ με αναφορές στη νουβέλ βαγκ και φόντο το σημερινό Παρίσι. Ενας άνδρας επιστρέφει στο πατρικό του μετά το ναυάγιο ενός θυελλώδους έρωτα και επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τον μικρότερο αδελφό του και τον χωρισμένο πατέρα του. Με Ρομέν Ντουρίς, Λουίς Γκαρέλ, Γκι Μαρσάν.

«Τesis» Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ. Μια εκκολαπτόμενη σκηνοθέτις μπλέκει σε ένα λαβύρινθο.

«Σρεκ, ο τρίτος». Ο καλόκαρδος Σρεκ επιστρέφει με την τρίτη κατά σειρά περιπέτειά του. Animation των Κρις Μίλερ και Ραμάν Χούι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή