ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Μήδεια» του Μποστ (Θέατρο «Προσκήνιο», σκηνοθεσία Σταμάτης Φασουλής) απόψε στο Θέατρο Πέτρας.

ΧΟΡΟΣ

Το μπαλέτο «Kirov Mariinsky» εμφανίζεται απόψε για μια τελευταία βραδιά στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των Δημητρίων.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Βραδιά τζαζ με το κουιντέτο του Τάκη Φαραζή στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, τηλ. 210 2029737).

– Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (9 μ.μ.) δίνει συναυλία το μουσικό σύνολο «Caravan». Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 85 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο και στις έντεκα καλύτερες ταινίες του 20ού αιώνα όπως ψηφίστηκαν από την Πανελλήνια Ενωση Κριτικών Κινηματογράφου απόψε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, 8.30 μ.μ.) στον χώρο του Σινέ Νίκαια. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον πρόσφατα χαμένο Νίκο Νικολαΐδη. Οι προβολές των έντεκα ταινιών θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (16/9).

– Η ταινία «Σατυρικόν» του Φεντερίκο Φελίνι προβάλλεται απόψε στο Σινέ Στέλλα (Τενέδου 34, Κυψέλη, 9 μ.μ.) στο πλαίσιο του κύκλου προβολών που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Αθηναίων στη μνήμη του κριτικού κινηματογράφου Μπάμπη Ακτσόγλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

– «Θεσσαλονίκη-Βuenos Aires». Κινηματογραφικό αφιέρωμα διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Τάνγκο.

ΒΙΒΛΙΟ

Οι εκδόσεις «Ακρίτας» προσφέρουν 50% έκπτωση στα βιβλία λογοτεχνίας τον Σεπτέμβριο όταν η παραγγελία γίνεται από το e-shops των εκδόσεων «Ακρίτας» ή από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων (Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5). Πληροφορίες: www.akritas.net.gr, [email protected]

ΑΚΡΟΑΣΗ

Αύριο (12/9) στις 11 το πρωί στο θέατρο «Βέμπο» (Καρόλου 18) θα γίνει οντισιόν για ηθοποιούς άνδρες και γυναίκες έως 28 ετών για την επιθεώρηση που θα ανέβει σύντομα στο θέατρο «Βέμπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή