Εργαστήρια τέχνης του λόγου

Εργαστήρια τέχνης του λόγου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τρίτο χρόνο λειτουργίας μπαίνει από τις 8 Οκτωβρίου «Το εργαστήρι του βιβλίου», που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), φέτος σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λογοτεχνικής Μετάφρασης (ΕΚΕΜΕΛ).

Το πρόγραμμα, για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2007, περιλαμβάνει: Εργαστήρια τέχνης του λόγου (συντονιστής Στρατής Χαβιαράς), Εργαστήρια επιμέλειας κειμένων (συντονιστής Στρατής Χαβιαράς), Εργαστήρια τέχνης του βιβλίου, Εργαστήρια για παιδιά, Εργαστήρια για επαγγελματίες. Τα Εργαστήρια Τέχνης του Λόγου είναι φέτος ανανεωμένα και εμπλουτισμένα. Στο μυθιστόρημα διδάσκουν οι Ευγενία Φακίνου και Στρατής Χαβιαράς, στο ιστορικό μυθιστόρημα η Τατιάνα Αβέρωφ, στο διήγημα οι Σωτήρης Δημητρίου, Γιώργος Ρωμανός, Μισέλ Φάις, στη νουβέλα ο Μισέλ Φάις, στην ποίηση ο Στρατής Πασχάλης, στις δημιουργικές αναγνώσεις σύγχρονης ποίησης ο Χάρης Βλαβιανός, στη Μετρική ο Ευριπίδης Γαραντούδης, στο παιδικό βιβλίο η Ελένη Σβορώνου και ο Χρήστος Μπουλώτης και στη Δημοσιογραφία-Κριτική και λογοτεχνία ο Βαγγέλης Χατζηβασιλείου.

Το «Εργαστήρι του Βιβλίου» θα λειτουργεί στο κτίριο του ΕΚΕΒΙ (Αθ. Διάκου 4, Μακρυγιάννη, στάση Μετρό Ακρόπολις), τηλ.: 210-92.00.300.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή