Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, μέγας νικητής των MTV

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, μέγας νικητής των MTV

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε ό,τι μπορούσε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση… Και ημίγυμνη βγήκε, με μαύρα… εσώρουχα και διχτυωτό καλσόν και λάιβ τραγούδησε, άλλο αν υπήρξε η μεγάλη χαμένη. Νικητής της βραδιάς των βίντεο μουσικών βραβείων MTV στο Λας Βέγκας αποδείχτηκε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με τέσσερα βραβεία.

Στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάποιοι μίλησαν για τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του θεσμού. Αντίθετα, ο πρώην φίλος της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η σταρ του ρυθμ ‘εν’ μπλουζ, Ριάνα κέρδισαν βραβεία και εντυπώσεις. Ο Τίμπερλεϊκ απέσπασε τέσσερα βραβεία (σκηνοθεσίας, χορογραφίας, ερμηνείας, πρωτοτυπίας), και η Ριάνα το βραβείο του καλύτερου βίντεο της χρονιάς για το «Umbrella».

Η Σπίαρς, αν και δεν ήταν υποψήφια σε καμία κατηγορία, άνοιξε το σόου ερμηνεύοντας το νέο της σινγκλ με τίτλο «Gimme more». Η ερμηνεία της έγινε πρωτοσέλιδο για λάθος λόγους. Δεν ήταν μόνο ότι έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου, φαινόταν σαν να είχε χάσει εντελώς το τραγούδι, ανοιγοκλείνοντας το στόμα της σε όλα τα άσχετα σημεία, προκαλώντας το γέλιο των θεατών.

Και μπορεί να είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αφού χορεύει και δυσκολεύεται να τραγουδάει ταυτόχρονα, όμως στο συγκεκριμένο κομμάτι με δυσκολία κουνούσε το σώμα της. Ηταν οδυνηρό τόσο για την ίδια, όσο και για όσους την έβλεπαν, αφού και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακόμη δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό από το πρόσωπό της.

Τo «Umbrella» της Ριάνα, το οποίο παρέμεινε για 10 εβδομάδες στην πρώτη θέση στη Μεγάλη Βρετανία, απέσπασε και το βραβείο καλύτερου σινγκλ, για το οποίο ήταν υποψήφιοι η Εϊμι Γουαϊνχάους, η Μπιγιονσέ, ο Κανάι Γουέστ, ο Τίμπερλεϊκ. «Γουάου… Βίντεο της χρονιάς», έλεγε μετά η Ριάνα. «Αυτό ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό για μένα από όλα της βραδιάς, μαζί και το πιο απρόσμενο».

Και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δήλωσε: «Είναι απίθανο να βλέπεις μια γενιά καλλιτεχνών να ξεπηδά και να το κάνει τόσο καλά. Νομίζω ότι η μουσική βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο τελευταία γιατί όλοι μας κάνουμε αυτό που θέλουμε. Θέλω να προκαλέσω το MTV να παίζει περισσότερα βίντεο».

Η Φέρτζι απέσπασε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας, ενώ η Μπιγιονσέ και η Σακίρα το βραβείο για την καλύτερη συνεργασία με το «Beautiful liar». Καλύτερο γκρουπ της χρονιάς, οι Fall out boy και… ανερχόμενο, οι Gym Class Ηeroes.

Ο ράπερ Κανάι Γουέστ ξέσπασε στους δημοσιογράφους όταν συνειδητοποίησε ότι δεν βραβεύτηκε σε καμία από τις κατηγορίες. «Είναι δύο χρόνια τώρα… Δώστε μια ευκαιρία στον μαύρο. Προσπαθώ σκληρά. Εχω τον νούμερο ένα δίσκο…»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή