ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΛΕΞΗ

«Ιστορικά αποκτήματα κλασικής γλυπτικής στο Μουσείο Hermitage». Διάλεξη του Alexander Kruglov (επιμελητής κλασικών και ρωμαϊκών αρχαιοτήτων του Μουσείου Hermitage) απόψε στην αίθουσα «Μανόλης Ανδρόνικος» του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (8 μ.μ.). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Ντίκος Βυζάντιος, στα ίχνη της χαμένης ματιάς» απόψε στο νέο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου, 8 μ.μ.). Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται καθημερινά στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη 1, από αύριο έως και τις 7 Οκτωβρίου). Πληροφορίες: τηλ.: 210-36.71.000.

– Στον θερινό κινηματογράφο της παραλίας Ελευσίνας στο πλαίσιο των «Αισχυλείων» (9 μ.μ.) προβάλλεται το αφιέρωμα στην Rebecca Horn («Δράσεις και Φιλμ»).

– Ξεκινάει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Fnac του The Mall (Ανδρ. Παπανδρέου 35, Μαρούσι) με τον κύκλο προβολών «Ταξίδια μεγάλης οθόνης».

ΘΕΑΤΡΟ

Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» του Κορυδαλλού (9 μ.μ.) οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και το «Θέατρο Διαδρομή».

– Το έργο της Καλλιόπης Παπαδάκη «Μόνοι στο σπίτι» παρουσιάζεται από την «Ελεύθερη Σκηνή Τέχνης, Θέατρο Σοφούλη» της Θεσσαλονίκης απόψε στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας («Αισχύλεια 2007»).

– «Πατρίς εξαμαρτείν». Την επιθεώρηση των Π. Μέντη και Γ. Γαλίτη παρουσιάζουν στο Θέατρο Αλσους Ηλιούπολης το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και το «Θεατρικό Σανίδι».

– Το θεατρικό εργαστήρι του δήμου Ταύρου «Εν Δράσει» παρουσιάζει το έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Αγκάλιασέ με Φολβίλ» στο ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Ρέντη (8.30 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, 8.30 μ.μ.) ο Αλέξανδρος Παπαδάκης και το συγκρότημά του.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Εναρξη εργαστηρίων υποκριτικής της ομάδας «ΝΑΜΑ» στο θέατρο «Επί Κολωνώ» (τηλ.: 210-51.38.067).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή