ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Βαβυλωνία» του Δημήτρη Βυζάντιου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου στο Παλαιό Ελαιουργείο (παραλία Ελευσίνας, «Αισχύλεια 2007»).

– Η ομάδα «Θεατροδρόμιο» παρουσιάζει την παράσταση «Ενας αριστοκράτης κερατάς» του Μολιέρου απόψε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» του Κορυδαλλού (9 μ.μ.).

– Παρουσίαση του δρώμενου με τίτλο «Οίνος και Αίνος» στον δήμο Εξωμβούργου της Τήνου (Τριαντάρος).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το «Συγκρότημα Μαρτινού» της Πράγας ερμηνεύει την 6η Συμφωνία (Ποιμενική) του Μπετόβεν απόψε στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρου Μ. Νομικού στα Φηρά (29ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης 2007).

– Χρήστος Νικολόπουλος, Δημήτρης Μπάσης και Ηλίας Μακρής απόψε στο θέατρο του Αλσους Περιστερίου (8 μ.μ.).

ΒΙΒΛΙΟ

Η Εταιρεία Συγγραφέων, μετέχοντας στο πανελλήνιο πένθος για τις πολλαπλές απώλειες του φετινού καλοκαιριού, αποφάσισε να εκδώσει σε ειδικό συλλεκτικό τόμο τους «Ολυμπιόνικους» του Πινδάρου, μεταφρασμένους από ποιητές μέλη της. Τα έσοδα του τόμου θα διατεθούν στην βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας.

ΕΚΘΕΣΗ

Εως τα τέλη του μήνα η Ελπίδα Μανιάτη Sita παρουσιάζει την ατομική της έκθεση ζωγραφικής-λογοτεχνίας με τίτλο «Στο άβατο του βυθού» στο «Art Studio Αρτεμις» (Μεσσηνίας 5, Αρτέμιδα, καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ.).

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή οργανώνει ακροάσεις για μονωδούς και χορωδούς για τις ανάγκες της οπερέτας που θα ανεβάσει κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2007-2008. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη (19, 20/9) στο θέατρο «Ακροπόλ» (10 π.μ.). Πληροφορίες και αιτήσεις: τηλ.: 210-36.14.433.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Μουσείο Φρυσίρα διοργανώνει σεμινάριο κινηματογράφου με θέμα «Εξι δίωρα σεμινάρια για μια μερική ιστορία του κινηματογράφου» από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: τηλ.: 210-32.34.678, 210-33.16.027.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή