Με Πάριο για το παιδί

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά στην ορχήστρα του Ηρωδείου ύστερα από τριάντα πέντε χρόνια αδιάκοπης μουσικής παρουσίας εμφανίζεται την ερχόμενη Τρίτη (18/9) ο Γιάννης Πάριος. Ο σκοπός ξεχωριστός, αφού ο μεγάλος «τροβαδούρος του έρωτα» θα τραγουδήσει αποκλειστικά για τους σκοπούς της Ενωσης Σωματείων και Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί». Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί,.

Στη συναυλία, με τίτλο «Το ρεσιτάλ μιας φωνής», ο Γιάννης Πάριος θα παρουσιάσει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού της τελευταίας τριακονταετίας. Τον καλλιτέχνη θα πλαισιώσει η Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Αλέξανδρου Μυράτ.

Τραγούδια γνωστών συνθετών (Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και απρόβλεπτες συνθέσεις από τους δημιουργούς της νέας μουσικής σκηνής, νησιώτικα και παραδοσιακά, αλλά και οι μεγάλες ερωτικές και λαϊκές επιτυχίες του Γιάννη Πάριου. Ξεκινώντας από τις πολυαγαπημένες μελωδίες των πρώτων χρόνων αυτής της συναρπαστικής διαδρομής, συνεχίζοντας στους δρόμους των μεγάλων επιτυχιών, των διάσημων συναντήσεων, των μοναδικών ερμηνευτικών καταθέσεων, ο Γιάννης Πάριος επιχειρεί ένα μουσικό ταξίδι που εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες.

Τιμές εισιτηρίων: 160, 120, 60, 50 και 40 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή