Πλήθη για τους Λεντ Ζέπελιν

Πλήθη για τους Λεντ Ζέπελιν

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν περίμενε μάλλον την απήχηση που θα είχε η είδηση της επανένωσης των Λεντ Ζέπελιν ή, τουλάχιστον, δεν φανταζόταν ότι μετά τη συνέντευξη Τύπου των μελών του γκρουπ (για την οποία γράφαμε στο χθεσινό φύλλο) περισσότεροι από 20 εκατομμύρια θαυμαστές θα διεκδικούσαν ένα εισιτήριο για την αρένα O2, χωρητικότητας μόλις 20.000 ατόμων.

Τα εναπομείναντα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος θα δώσουν μία και μοναδική συναυλία στο Λονδίνο στις 26 Νοεμβρίου. Η ιστοσελίδα που φτιάχτηκε ειδικά για τη βραδιά «κολλάει» διαρκώς λόγω της ζήτησης και οι διοργανωτές ζητούν από τους οπαδούς των Λεντ Ζέπελιν να κάνουν υπομονή.

Μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του εισιτηρίου έναντι 125 βρετανικών λιρών. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων η επιλογή των… τυχερών θα γίνει με κλήρωση.

«Ευχόμαστε απλώς πως όσοι εξασφαλίσουν εισιτήρια για τη συναυλία θα πράξουν ανάλογα», όπως λέει ο υπεύθυνος της συναυλίας, Χάρβεϊ Γκόλντσμιθ, ο οποίος συμπληρώνει πως όσοι επιχειρήσουν να «δημοπρατήσουν» τα πολυπόθητα εισιτήρια στο Ιντερνετ θα τα δουν να ακυρώνονται στη στιγμή.

Ο Ρόμπερτ Πλαντ, ο Τζίμι Πέιτζ, ο Τζον Πολ Τζόουνς και ο γιος του Τζον Μπόναμ, Τζέισον, θα αναβιώσουν τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος επί σκηνής. Το ζέσταμα του κοινού θα αναλάβουν λίγο πριν ο Πιτ Τάουνσέντ, ο Μπιλ Γουάιμαν και οι Rhythm Kings, ο Πάολο Νουτίνι και οι Foreigner.

Τόσο ο διοργανωτής, όσο και τα μέλη του γκρουπ, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για περιοδεία, όμως δυσκολευόμαστε να τους πιστέψουμε αφού μέχρι τώρα απέκλειαν και το ενδεχόμενο επανένωσής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή