ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

«Το παιδί, μέσα μου» σε συγγραφή και σκηνοθεσία του Στέφανου Κακαβούλη ανεβαίνει από σήμερα έως τις 25 του μήνα στο φουαγιέ του θεάτρου «Επί Κολωνώ». Παίζουν οι Χάρης Χαραλάμπους, Μέλανι Μαρχάινε, Βαγγέλης Κατσάπης, Βαλάντης Κωστόπουλος, Βίκυ Κουκουτσίδη και Αντώνης Αντωνάκος.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μουσεία και τα μνημεία που εποπτεύονται από το ΥΠΠΟ θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εκλογών.

– Συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Κάρολ Ριντ στον «Απόλλωνα».

ΔΕΥΤΕΡΑ

«Ανδρομάχη» του Ρακίνα από το Εθνικό Θέατρο απόψε στο Αττικό Αλσος. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Μαυρίκιου, τα σκηνικά και κοστούμια της Ελένης Μανωλοπούλου, η μουσική του Νίκου Κυπουργού, η χορογραφία της Αποστολίας Παπαδαμάκη. Παίζουν οι Λυδία Φωτοπούλου, Νίκος Καραθάνος, Χρήστος Λούλης, Μαρία Κεχαγιόγλου κ.ά.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Ερμητικός» του Χρίστου Παπαδάκη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Βασιλίσσης Σοφίας 22, 7 μ.μ.).

– «Συνάντηση δύο κόσμων – Ν. Καζαντζάκης και Μπ. Μάρτινου» στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (8.30 μ.μ., «Μενάνδρεια 2007»).

– «Η τύχη της Μαρούλας» του Δημητρίου Κορομηλά από τον θεατρικό οργανισμό «Κάτω από τη γέφυρα» στην πλατεία Αγίας Αννας στον Ρέντη (8.30 μ.μ.). Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Νίκου Δαφνή.

– «Το τραγούδι των λέξεων των Ελλήνων». Συναυλία με τη Νένα Βενετσάνου στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, τηλ. 210-32.50.198).

– Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς στο Θέατρο Αλσους «Δημήτρης Κιντής» στην Ηλιούπολη.

– «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα από τη θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου δήμου Νίκαιας στο Κατράκειο Θέατρο (9 μ.μ.).

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το προκαταρκτικό έτος της σχολής «Εμπρός-Θέατρο Εργαστήριον» θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στους χώρους της σχολής (Ηπείρου 41, α΄ όροφος). Αιτήσεις και πληροφορίες στη γραμματεία (11 π.μ.-3 μ.μ.) καθημερινά και στα τηλ. 210-32.52.676 και 6936-813.232.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή