ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Επίσημη πρώτη για τη «Σελεστίνα» του Φερνάντο ντε Ρόχας στο Αίθριο των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής. Στον βασικό ρόλο εμφανίζεται η Νόνικα Γαληνέα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Νικολαΐδης.

ΧΟΡΟΣ

Στο Θέατρο Λυκαβηττού απόψε για μια τελευταία βραδιά οι «Tango Kinesis» σε χορογραφίες της Αννας Μαρία Στέκελμαν.

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης φωτογραφίας του Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Τεχνολογικού Ομίλου (ΑΚΤΟ) στην Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αίθουσες Λόγου και Τέχνης, 8.30 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο Ηρώδειο (9 μ.μ.) εμφανίζεται απόψε ο Γιάννης Πάριος («Το ρεσιτάλ μιας φωνής»). Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ενωσης Σωματείων και Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

– Ρεσιτάλ του διάσημου Ισπανού πιανίστα Κλαούντιο Μαρτίνεθ-Μένερ στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρου Μ. Νομικού στα Φηρά (29ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Σαντορίνης). Θα ερμηνεύσει έργα Σολέρ, Σοπέν, Αλμπένιθ και Ντεμπισί.

– Βραδιά τζαζ με τον Δημήτρη Βασιλάκη απόψε στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, τηλ. 210 32.50.198).

– Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (9 μ.μ., είσοδος ελεύθερη) πραγματοποιείται συναυλία αφιερωμένη στους Κοκκινιώτες μουσικούς Βαγγέλη και Αγγέλα Παπάζογλου.

– Παρουσίαση του cd «Jazz Society. Thessaloniki 2007» απόψε στον «Ιανό» της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7, 8.30 μ.μ.).

– Συναυλία με τη Φωτεινή Σαββατιανού και την Κρινιώ Νικολάου απόψε στο Ανοιχτό Θέατρο Αλσους «Δημήτρης Κιντής» στην Ηλιούπολη (9 μ.μ.).

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Κέδρος» οργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση για τις διαθεματικές δραστηριότητες στο νηπιαγωγείο και παρουσιάζουν «Σχέδια εργασίας για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό», «Εικαστικές δημιουργίες» και «Διαθεματικές δραστηριότητες-Με αφορμή ένα ποίημα» (βιβλιοπωλείο «Ιανός», Σταδίου 24, 7 μ.μ.).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής διοργανώνει τον Οκτώβριο εργαστήρι κεραμικής για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Πληροφορίες: τηλ. 210 33.18.491.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή