Τα ρωσικά αστέρια δεν θα λάμψουν

Τα ρωσικά αστέρια δεν θα λάμψουν

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι, τελικά δεν θα τους δούμε… Μέχρι και μια έξτρα παράσταση, λόγω μεγάλης ζήτησης, είχαν προγραμματίσει οι εταιρείες ΕΛΒΑ και SPECTACLES για το «Super Stars Gala» με σολίστ των Κίροφ και Μπολσόι που επρόκειτο να παρουσιαστεί στο θέατρο «Παλλάς» από τις 20 έως τις 23 του μήνα. Λίγες μέρες πριν από τις παραστάσεις, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν αιφνίδια την προσωρινή αναστολή του Γκαλά για λόγους ανωτέρας βίας τριών εκ των δώδεκα συμμετεχόντων κορυφαίων σολίστ…

Οπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους προς τον Τύπο: «η αντικατάσταση αυτών από άλλους θα αλλοίωνε οπωσδήποτε και μάλιστα σημαντικά τη φυσιογνωμία και το πρόγραμμα του σπουδαίου αυτού πολιτιστικού γεγονότος που θα συγκέντρωνε στην Αθήνα για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις τα μεγαλύτερα αστέρια χορού σήμερα στον κόσμο όπως εξ αρχής είχαμε δεσμευθεί και επιβεβαιώσαμε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στις 6 Σεπτεμβρίου». Για λόγους σεβασμού προς το κοινό (τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και για τις τέσσερις βραδιές) οι δύο καλλιτεχνικές εταιρείες αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή αυτών των παραστάσεων και υπόσχονται την πραγματοποίησή τους σε χρόνο που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ώρες 12 – 8 μ.μ. στο θέατρο «Παλλάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή