ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΛΕΞΗ

Για τα εκθέματα κλασικής εποχής που φιλοξενούνται στο Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης θα μιλήσει απόψε στο Κέντρο Μελετών Ακροπόλεως (Μακρυγιάννη 2-4, 8.00 μ.μ.) ο Alexander Krouglov (επιμελητής της ελληνικής και της ρωμαϊκής συλλογής του Ερμιτάζ).

ΘΕΑΤΡΟ

«Σελεστίνα» του Φερνάντο ντε Ρόχας στο Αίθριο των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής.

– «Η σχέση σας προωθείται» του Ζαφείρη Βάλβη. Πρεμιέρα στο «Θέατρο της Ανοιξης».

ΧΟΡΟΣ

Η ομάδα «Tangokinesis» απόψε στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Εισηγήσεις και συζήτηση με θέμα την «Εκδοση των Απάντων Μαρξ-Ενγκελς και η σημασία της για τη μαρξιστική θεωρία» σήμερα στα γραφεία του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς (Σαρρή 14, 2ος όροφος, 6.00 μ.μ.). Εισηγητές οι Μίχαελ Κρέτκε και Μίχαελ Χάινριχ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο Θέατρο Βράχων (9.00 μ.μ.) δίνει συναυλία ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

ΒΙΒΛΙΟ

«Η περιπέτεια του ερωτήματος στον Αριστοτέλη». Παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Ακρίβου (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) στην Fnac (7.00 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης το αφιέρωμα στον Κάρολ Ριντ («Πέρα από τον τρίτο άνθρωπο»).

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εισαγωγικές εξετάσεις για το προκαταρκτικό έτος της σχολής «Εμπρός-Θέατρο Εργαστήριον» θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο (22/9) στους χώρους της σχολής (Ηπείρου 41, α’ όροφος). Αιτήσεις και πληροφορίες στη γραμματεία (11.00 π.μ.-3.00 μ.μ.) καθημερινά και στα τηλ. 210 3252676 και 6936 813232.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η οργάνωση παιδικού θεάματος «Texnis Kids» αναζητά κλόουν, ψυχαγωγούς, περφόρμερ, ξυλοπόδαρους κ.ά. Πληροφορίες: τηλ. 210 9345378.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή