Υπέρ των πυρόπληκτων

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εκδηλώσεις για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ηλείας μετατρέπονται οι δύο συναυλίες της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της Ηλείας μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Νομαρχίας Ηλείας. Ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν είναι οι: Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Φαραντούρη, Αντώνης Καλογιάννης, Χρήστος Θηβαίος, Μαρίζα Κωχ, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γλυκερία, Αντώνης Ρέμος, Μάριος Φραγκούλης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κώστας Μακεδόνας κ.ά.

Επίσης, εικαστικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν με έργα τους που θα προβληθούν σε οθόνη, δημιουργώντας διάλογο με τον μελοποιημένο λόγο. Στην προσπάθεια συμβάλλουν οι: Νίκος Αλεξίου, Γιούλια Γαζετοπούλου, Πέτρος Ζουμπουλάκης, Αντώνης Κυριακούλης, Μιχάλης Μανουσάκης, Παύλος Σάμιος, Οπη Ζούνη, Μάριος Σπηλιόπουλος, Γιώργος Λαζόγκας κ.ά. Οι εικαστικοί θα προσφέρουν ακόμα ένα έργο της επιλογής τους σε δημοπρασία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τη δενδροφύτευση του ιερού Κρόνιου λόφου στην Αρχαία Ολυμπία. Οι παραστάσεις διαρκούν 3 ώρες. Εισιτήρια: διακεκριμένη θέση 50 ευρώ, κάτω διάζωμα 35 ευρώ, άνω διάζωμα 25 ευρώ. Προπωλήσεις στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή