Οι Rolling Stones στο Γκίνες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας κλείσει τέσσερις δεκαετίες επάνω στη σκηνή, οι «Rolling Stones» εξακολουθούν όχι μόνο να δημιουργούν μουσική, αλλά και να κάνουν ρεκόρ. Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του βιβλίου Γκίνες, η πρόσφατη περιοδεία του γκρουπ, είναι η πιο επιτυχημένη του κόσμου, με συνολικά έσοδα 437 εκατομμύρια δολάρια. Με τις 60 εμφανίσεις της «Confessions Tour», η Μαντόνα είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνης, με έσοδα περιοδείας, που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το βιβλίο καταγράφει και πιο παράξενες μουσικές επιδόσεις. Οι «Jamiroquai» έδωσαν μια εναέρια συναυλία σε ύψος 35.000 ποδών, μέσα σε ένα Boeing 737, ενώ η Κέιτι Μελούα έπαιξε 303 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου στη Νορβηγία!

Ανάμεσα στα ρεκόρ Γκίνες, καταγράφονται και κινηματογραφικές επιδόσεις. Το 2007 είναι η χρονιά με τα περισσότερα σίκουελ με το νούμερο τρία, όπως ο «Spiderman 3» και o «Σρεκ ο Τρίτος». Η 21η ταινία του Τζέιμς Μποντ πάντως, το «Casino Royale» υπήρξε η πιο επιτυχημένη της σειράς, με έσοδα 587 εκατομμύρια δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή