ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Βocca Tango». Η παράσταση του Χούλιο Μπόκα από σήμερα το βράδυ έως και την ερχόμενη Δευτέρα (8/10) στο Θέατρο Badminton. Πληροφορίες: τηλ. 210 88.40.600.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Από τη γη στη σελήνη». Πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας ψηφιακής παράστασης στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο, 7 μ.μ.). Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο αστροναύτης του Apollo 16 Charles Duke ένας από τους δώδεκα ανθρώπους που περπάτησαν στην επιφάνεια της σελήνης.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο σπιούνος των Βαλκανίων» του Ντούσαν Κοβάτσεβιτς στο θέατρο «Πολιτεία» για δεύτερη χρονιά. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Μπουσδούκου. Παίζουν οι Βασίλης Βλάχος, Ουρανία Μπασλή, Νίκος Γκεσούλης κ.ά.

– «Σπιρτόκουτο» του Γιάννη Οικονομίδη (σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού) στο θέατρο «Βικτώρια».

– «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» του Γουίλι Ράσελ με τον Γιώργο Κιμούλη και την Κατερίνα Παπουτσάκη για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αθηνών».

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας». Το πρώτο δισκογραφικό του άλμπουμ παρουσιάζει στο «After Dark» (Ιπποκράτους & Διδότου 31, 10.30 μ.μ.) ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Μια αγάπη, επτά χρώματα και ένας λύκος» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, 8 μ.μ.). Η έκθεση περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα της Μαρίας Μπαχά, της Σοφίας Βλαζάκη και του Βασίλη Παπατσαρούχα.

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού «Ο μεγάλος Αμπάι» (εκδ. Καστανιώτη) στον «Ιανό» της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7, 8 μ.μ.).

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Εναρξη σειράς διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, τηλ. 210 36.80.052).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή