ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση του Νίκου Παλαμήδη «Τρυφερά λουλούδια» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στην αίθουσα τέχνης του βιβλιοπωλείου «Ιανός» (Σταδίου 24).

– Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου θα διαρκέσει η ομαδική έκθεση εικαστικών του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, στον Τεχνοχώρο Vlassis ART.com (Βέροιας 6, Ανω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη). Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.

– Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα στον Βόλο η έκθεση φωτογραφιών του Τάκη Τλούπα με τίτλο «Η φωτογραφία είναι φως»

ΘΕΑΤΡΟ

Στις 20 Ιανουαρίου ολοκληρώνονται στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών οι παραστάσεις του «Γλάρου» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζηβανού και μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου που ανέβασε το ΚΘΒΕ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Πέρης Μιχαηλίδης, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Ευθύμης Παππάς, Ερατώ Πίσση και Γιάννης Ζαβραδινός.

– Παράταση των παραστάσεων «Tejas Verdes – Το ξενοδοχείο των βασανιστηρίων» του Ισπανού πολυβραβευμένου συγγραφέα Fermin Cabal σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Μαρκοπούλου στον χώρο «Συνεργείο» (Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός). Από Τετάρτη ώς Κυριακή στις 9.15 μ.μ.

– Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανταποκρινόμενη στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό της χαρακτήρα, παρουσιάζει, σήμερα και αύριο, την όπερα για παιδιά «Η Σταχτοπούτα» του Ροσίνι, για παιδιά με κώφωση ή προβλήματα ακοής. Στη σκηνή θα βρίσκεται διερμηνέας, η οποία μέσω της νοηματικής γλώσσας, θα εξηγεί την εξέλιξη της ιστορίας. Σκηνοθεσία, κείμενο πρόζας, διασκευή: Κάρμεν Ρουγγέρη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μια μοναδική συναυλία από το μουσικό σύνολο Piandaemonium στο «Παλλάς» με έξι πιάνα, δώδεκα κορυφαίους πιανίστες επί σκηνής, για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 9 μ.μ. Το σχήμα δημιουργήθηκε πριν από 9 χρόνια. Συμμετέχουν οι πιανίστες Χ. Αγγελόπουλος, Αντ. Ανισέγκος, Ευ. Βενιωτά, Δ. Ευνουχίδου, Ν. Ζαφρανάς, Στ. Θωμόπουλος, Γ. – Εμ. Λαζαρίδης, Λ. Λιάτσου, Ει. Μαύρου, Χρ. Νούλης, Θ. Τζοβανάκης, Κ. Χάρδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή