ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συζήτηση των επιμελητών της 1ης Biennale της Αθήνας «Destroy Athens» με θέμα το εκδοτικό της πρόγραμμα. Στο Public Συντάγματος, στις 9 μ.μ.

-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Συζήτηση με τις συγγραφείς Λ. Μαντά και Π. Τραυλού και τη δημοσιογράφο Ε. Μαρωνίτη.

-Βραδιά ανάγνωσης στο πλαίσιο της έκδοσης του «Βιβλίου του έργου και του χρόνου», εκδ. «Κέδρος», του Γ. Κιουρτσάκη. Στο Μουσείο Μπενάκη, στις 8 μ.μ. (Κουμπάρη 1, Αθήνα).

-«Ο Τόπος». Η σύγχρονη τέχνη μέσα από τις συλλογές του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Εως 31/8.

-Αφιέρωμα στις Ελληνίδες κινηματογραφίστριες. Προβολή ταινιών έως 8/3 και παράλληλη εικαστική έκθεση «Η γυναίκα σε πρώτο πλάνο» έως τις 23/3, στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία χάλκινων πνευστών και κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Στο Μoυσείο Μπενάκη, στις 8.30 μ.μ. (Πειραιώς 138).

-Τιμητική εκδήλωση και συναυλία από το πιανιστικό ντούο Γκάνεφ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Masterclass Πιάνου, στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου. Στις 7 μ.μ.

-«Ελληνικές» ερμηνείες δυτικού ρεπερτορίου. Ο βιολονίστας Γ. Γεωργιάδης και ο πιανίστας Δ. Τουφεξής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 8.30 μ.μ.

-Η Μάρθα Φριτζήλα παρουσιάζει ένα μουσικοθεατρικό βαριετέ που συνδυάζει τον Βαμβακάρη με τον Kurt Weil. Τετάρτες στη μουσική σκηνή «Μετρό» (Γκύζη & Κάλβου 83, Αθήνα, τηλ.: 210-64.61.980).

ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα του «Μανδραγόρα» του Νικολό Μακιαβέλλι στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Σκηνοθετεί ο Π. Δεντάκης, με τη συνεργασία της Σ. Σιάμου. Τετ. με Κυρ.

-«Οι αγνοούμενοι ή μια ενδιαφέρουσα ζωή» του Β. Κατσικονούρη, στο Θέατρο Ροές. Σκηνοθετεί ο Δ. Παπαδόπουλος. Παίζουν Β. Ρόκκος, Ε. Κοτανίδη και Ν. Καποδίστρια. Στις 9 μ.μ.

-Τελευταίες παραστάσεις του «Ταξίδια με τη θεία μου» στο Θέατρο του Ηλιου. Σκηνοθετεί ο Μπ. Χατζηδάκης. Στις 7.15 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή