ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

5η Θεματική Εκθεση Παιδικού Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος. Εως 3/4.

-Συναντήσεις με συγγραφείς, εικονογράφους, μουσικούς, παιδαγωγούς και κουκλοπαίχτες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, έως 5/4. (Ακαδημίας 50).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία του βιολοντσελίστα Mischa Maisky και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Μ. Μιχαηλίδη. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 8.30 μ.μ.

-Αφιέρωμα στους Beatles από την Ορχήστρα του Δρόμου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Music o’clock». Ακολουθεί η προβολή της ταινίας «Yellow submarine» του Τζ. Ντάνινγκ. Στο Τριανόν Filmcenter, 8.30 μ.μ. (Κοδριγκτώνος 21).

-Ο Νίκος Ξυδάκης και τα συγκροτήματα Encardia και Οίστρον στο Πόλις Stage. Δευτ. και Τρ. (Π. Ράλλη 18, τηλ. 210 34.52.527).

-«Από τον Gershwin στον Θεοδωράκη». Συναυλία των Τ. Παπαγεωργίου και Ν. Κουρουπάκη στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. 8.30 μ.μ. (Γαβριάς 6 – 8, Αγ. Παρασκευή).

ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα της παράστασης «Οταν ο Παπαδιαμάντης συνάντησε τον Βιζυηνό…» του Γ. Σολδάτου. Σκηνοθετεί ο Γ. Αρμένης. Στο Νέο Ελληνικό Θέατρο, στις 9 μ.μ. (Τηλ. 210 88.17.941).

-Τελευταίες παραστάσεις του έργου «Φωτιά και νερό» της Χ. Σπηλιώτη. Στο Θέατρο Αλμα έως 15/4. (Τηλ. 210 52.20.100).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «Είκοσι Χρόνια Κύκλος 1988 – 2008», στο Μουσείο Μπενάκη. Με αφορμή την επέτειο από την ίδρυση του Σωματείου «Φωτογραφικός Κύκλος». Στις 8 μ.μ. (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου).

-«Εxperiencing Greece: travels through an enchanted landscape»: Εικαστική έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών στο Hellenic House, στο Πεκίνο. Εως 15/4.

-Εγκαίνια της εγκατάστασης βίντεο της Ε. Πανουκλιά, «Regarding the black box». Στην γκαλερί Qbox. Στις 7 μ.μ. (Αρμοδίου 10, Βαρβάκειος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή