«Μάμα μία» στο Θέατρο Badminton

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι θα θυμούνται τη μεγάλη επιτυχία των Σουηδών ΑΒΒΑ, τη δεκαετία του 70, το «Mamma Mia!». Εδώ και αρκετό καιρό το τραγούδι αυτό έχει αποτελέσει τον πυρήνα της έμπνευσης για μια παράσταση, με τον ίδιο τίτλο, που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία όπου παίζεται. Την περιμέναμε να έρθει και στην Αθήνα και τώρα έφτασε η ώρα για το «Mamma Mia!». Επειτα από τόσες αφίσες σε στάσεις, λεωφορεία και λεωφόρους, τόσες τηλεοπτικές «εμφανίσεις» και δημοσιεύματα, το «Mamma Mia!» θα σηκώσει την αυλαία του για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, το βράδυ της Τρίτης 6 Μαΐου, στο Θέατρο Badminton. Το «Mamma Mia!» είναι ένα «οικογενειακό» μιούζικαλ που διαδραματίζεται σε κάποιο ελληνικό νησί, είναι η ιστορία ενός επικείμενου γάμου, μιας υποψήφιας νύφης που ζητάει από τη «Μάμα Μία» να της αποκαλύψει ποιος από τους τρεις παλιούς της έρωτες είναι ο μπαμπάς της… και ένα τρελό πάρτι που ανάβει στο φινάλε του έργου, ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους, παλιούς και νέους, μπαμπάδες, γαμπρούς, καλεσμένους του γάμου, τουρίστες, Ελληνες, ξένους, νησιώτες… και κοινό!

Και όλα αυτά μέσα από τα δημοφιλή σε όλους τραγούδια των ΑΒΒΑ. Αλλοτε συγκινητικά, άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε ξεκαρδιστικά, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιούνται μέσα στην πλοκή του έργου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή