ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαίνια έκθεσης με έργα Ελλήνων μαθητών, συμμετοχές στο Διεθνές Σχολικό Πρόγραμμα Τέχνης της Unilever σε συνεργασία με την Tate Modern και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης. Κέντρο Τεχνών στο ACS, 7 μ.μ. και έως 7/6 (Γαρυττού 53, Χαλάνδρι).

-Εγκαίνια της έκθεσης «Αλμύρα στα 1000» με έργα 17 Ελλήνων καλλιτεχνών και τα πιάτα του σεφ Ν. Δρακουλάκη. Μουσείο Βορρέ, 7 μ.μ. και έως 8/6 (Παιανία Αττικής).

-«Οψεις του ’68». Ταινίες και συζητήσεις από το Ινστιτούτο Γιάννης Πουλαντζάς. Σήμερα, προβολή του έργου «Η μάχη του Αλγερίου» του Τζίλο Ποντεκόρβο, με σχόλια των Γιώργου Καρυπίδη και Αλίκης Παπαδομιχελάκη. Δημοτική Αγορά Κυψέλης, 8.15 μ.μ.

-Ομιλία του Γιάννη Σπανδωνή με θέμα «Στην Αθήνα της Μπελ Επόκ», στο πλαίσιο της παρουσίασης του ομώνυμου βιβλίου του. Μουσείο Ηρακλειδών, 6.45 μ.μ. (Ηρακλειδών 16, Θησείο, τηλ. 210 34.61.981).

-Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Κιουρτσάκη «Το ίδιο και το άλλο. Το βιβλίο του έργου και του χρόνου». Μιλούν οι Σπύρος Γιανναράς και Νίκος Μαυρίδης μεταξύ άλλων. Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο, 7.30 μ.μ. (Θεμιστοκλέους 37).

-Παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Κύπρος», εκδ. Κότινος, από το Σπίτι της Κύπρου. Μιλούν ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πολιτιστικό Κέντρο Εντευκτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών, «Κτίριο Κ. Παλαμά», 8 μ.μ. (Ακαδημίας 48 & Σίνα).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία του μουσικού συνόλου «Ηχόχρωμα» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Διαμαντή. Στο πιάνο, ο Andrei Licaret. Μουσείο Μπενάκη, 8.30 μ.μ. (Πειραιώς 138).

ΘΕΑΤΡΟ

«Διονυσιακή Νύχτα» του Στέφανου Κακαβούλη με τους Μπέτυ Λιβανού, Κατερίνα Τσάβαλου και Μάνο Γαβρά και σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη. Θέατρο Αθηνών, 9.15 μ.μ. Τα έσοδα διατίθενται στο Ιδρυμα Θεοτόκος (Βουκουρεστίου 10, τηλ. 210 33.12.343).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή