Καλοκαιρινό πάρτι με την Γκλόρια Γκέινορ

Καλοκαιρινό πάρτι με την Γκλόρια Γκέινορ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη συναυλία της Γκλόρια Γκέινορ θα πάμε και μόνο για να ακούσουμε το «I will survive» ζωντανά. Και να το τραγουδήσουμε με πάθος. Αδικα τους ξέρουμε τους στίχους; Κι ας έχουμε βαρεθεί να το ακούμε ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσες διαφορετικές εκδοχές. H αυθεντική όμως είναι μία. Και τώρα που η Γκλόρια Γκέινορ επιβίωσε τελικά και πήρε τη μεγάλη απόφαση, για να έρθει και στη χώρα μας, δεν έχουμε παρά να σημειώσουμε στο ημερολόγιό μας, στο κινητό μας, στον υπολογιστή μας τις ημερομηνίες…

Η προπώληση αρχίζει σήμερα. Στις 7 Ιουλίου η Γκλόρια Γκέινορ θα εμφανιστεί στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Ιουλίου στο θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα και στις 11 Ιουλίου στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας.

Η ίδια μας υπόσχεται πως δεν θα είναι μια συνηθισμένη συναυλία, περισσότερο ένα καλοκαιρινό πάρτι. Guest djs θα φτιάχνουν ατμόσφαιρα πριν και μετά την εμφάνισή της, σε ανάλογου ύφους ρυθμούς.

Η βασίλισσα της ντίσκο δεν θα μας χαλάσει το χατήρι. Θα τραγουδήσει και το «Ι am what I am». Αλλά και το «Never can say goodbye», το «Reach out I’ll be there», το «Honey bee». Το 2002 ηχογράφησε το πρώτο άλμπουμ μετά από 20 χρόνια, «I wish you love» και το 2006 ακολούθησε το «The answer». Απ’ αυτό ξεχωρίζουμε το «Oh, what a life». Αφιερωμένο εξαιρετικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή