Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυριακη: 19.30

Mark Knopfler στον Λυκαβηττό

Ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας των Dire Straits, Mark Knopfler, κάνει στάση στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Το πρόγραμμα του Σκωτσέζου μουσικού αναμένεται να συμπεριλαμβάνει κομμάτια από την εποχή των Dire Straits, αλλά και από τη μετέπειτα σόλο καριέρα του, η οποία φέτος κλείνει 13 χρόνια.

Σαββατο: 12.30

Παιδική εκδήλωση στο Public Συντάγματος

Παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων «Ρώσση», για τη σχέση γονιών – παιδιών.

Σάββατο: 10.00 – 22.00

Μεξικάνικη αρχιτεκτονική

Στην έκθεση «Οψεις και χρώμα. Μυστήριο και μαγεία στην αρχιτεκτονική» που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη, παρουσιάζεται το έργο του μεξικανικού αρχιτεκτονικού γραφείου Legorreta + Legorreta, μέσα από 175 φωτογραφίες, 25 σχέδια, τρία προπλάσματα μεγάλων διαστάσεων, αντικείμενα, βιβλία και προβολές. Την έκθεση επιμελήθηκε η αρχιτέκτων και μηχανικός Αννα Σκιαδά. Διάρκεια έως 27 Ιουλίου (Πειραιώς 138).

Σαββατο: 20.00

Κινέζικη Οπερα Κουν

Η Κινέζικη Οπερα Κουν παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών «Το περίπτερο με τις παιωνίες (Η εκδοχή των νεαρών εραστών)». Η όπερα είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Ταν Σιάντσου. Η μουσική διεύθυνση είναι του Τζου Γιόουλιαν, ενώ η σκηνοθεσία του Γουέν Γκουόσεν. Παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή