ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΙΒΛΙΟ

Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν τα νέα βιβλία για το Θέατρο στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο. Στο πλαίσιο του Αφιερώματος στην Εκπαίδευση στο βιβλιοπωλείο Ιανός. 6 μ.μ. (Σταδίου 24).

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Εναρξη του Φεστιβάλ Ταινιών και Ντοκιμαντέρ από την Αφρική και για την Αφρική στον κινηματογράφο Τριανόν Filmcenter. Παράλληλα με τις προβολές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική, χορό και γαστρονομία από αφρικανικές κοινότητες. Εως και 17/9 (Κοδριγκτώνος 21).

-Αφιέρωμα στον Σύγχρονο Ιαπωνικό Κινηματογράφο από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας και την Ταινιοθήκη της Ελλάδας. Στην Αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, 8 μ.μ. Εως και 13/9 (Τοσίτσα 11, Εξάρχεια).

ΘΕΑΤΡΟ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του μιούζικαλ του Μπροντγουέι «West Side Story» στο Θέατρο Μπάντμιντον έως και 29 Σεπτεμβρίου. 9 μ.μ. (Αλσος Στρατού, Γουδή, τηλ. 211-10.86.060).

-«Ορνιθες» του Αριστοφάνη από το Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν και σκηνοθετική επιμέλεια Διαγόρα Χρονόπουλου, Κωστή Καπελώνη και Θόδωρου Γράμψα. Θέατρο Αττικού Αλσους, 9 μ.μ. (Περιφερειακός Πολυγώνου και Γαλατσίου, τηλ. 210-36.21.601).

ΧΟΡΟΣ

«Ιπτάμενοι Τσάροι» από το Κρατικό Ρωσικό Εθνικό Χοροθέατρο. Γεωργιανοί και Κοζάκικοι χοροί, συνθέσεις με σπαθιά και μαχαίρια και ζωντανή μουσική στο Δημοτικό Θέατρο Αλέξης Μινωτής, 8.30 μ.μ. (Ιερά Οδός και Δαρδανελλίων).

ΜΟΥΣΙΚΗ

-Συναυλία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στο Δημοτικό Θέατρο του Αλσους «Δ. Κιντής», 9 μ.μ. (τηλ. 210-99.40.699).

-«Το αλφαβητάρι των άστρων». Μεγάλοι Ελληνες ποιητές «συνομιλούν» με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε μια παράσταση των Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και Τάση Χριστογιαννόπουλου. Θέατρο Ρεματιάς, 9 μ.μ. (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή