Μεγαλη Εγκυκλοπαιδεια Των Παιδιων

Μεγαλη Εγκυκλοπαιδεια Των Παιδιων

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη προσφορά της «Καθημερινής» στους αναγνώστες της συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή, με τον δέκατο έκτο τόμο της «Μεγάλης Εγκυκλοπαίδειας των Παιδιών», με τον τίτλο «Τεχνολογία»: Οι μεγάλες εφευρέσεις, ανακαλύψεις και τεχνολογικές καινοτομίες, οι δημιουργοί και οι χρήσεις τους, από τον τροχό ώς την τυπογραφία, τον ηλεκτρισμό, το Ιντερνετ και τα άλλα μεγάλα επιτεύγματα του καιρού μας. Την άλλη Κυριακή, θα ακολουθήσει ο δέκατος έβδομος τόμος, με τον τίτλο «Θρησκείες και μύθοι»: Μια συνοπτική παρουσίαση των μύθων και των ρευμάτων, των παραδόσεων και των αγίων, των τελετών και των ναών που συνδέονται με το θρησκευτικό αίσθημα των ανθρώπων από την Ανατολή ώς τη Δύση και από το Βορρά ώς τον Νότο. Οσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο πολύτομο αυτό έργο μπορούν να ανατρέξουν στον εξής διαδικτυακό τόπο www.kathimerini.gr/ency-clopedia.

Οπως κάθε τόμος της σειράς, έτσι και ο καθένας από αυτούς τους δύο, συγκεντρώνει το λεξικό (τα λήμματα, παρατίθενται αλφαβητικά και περιλαμβάνουν πολλές παραπομπές), τις θεματικές αναφορές που σας επιτρέπουν να γνωρίσετε καλύτερα το θέμα του κάθε τόμου και, τέλος, εντυπωσιακές φωτογραφικές περιηγήσεις.

Κάθε τόμος της «Μεγάλης Εγκυκλοπαίδειας των Παιδιών» διατίθεται κάθε εβδομάδα στα περίπτερα, στην τιμή των 12 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή