Προτασεις

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ

Κωστής Μαραβέγιας

Οrient Love, Θεσσαλονίκη

Ο Κωστής Μαραβέγιας και το συγκρότημά του, οι Maraveyas Ilegal, ερμηνεύουν τραγούδια από την ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά μαζί με διασκευές ξένων τραγουδιών. Την μπάντα συνθέτουν οι Νίκος Παπαβρανούσης, Ιλάν Μανουάχ, Αγγελος Παπαδάτος και Γρηγόρης Ντάνης. Κάθε Παρασκευή στις 10.30 μ.μ., έως 30 Ιανουαρίου (Τσιμισκή & Κομνηνών 18, τηλ. 2310-244.623).

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ

Χίος, Ρέθυμνο, Χανιά

Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, Χίος, Κινηματογράφος «Παντελής», Ρέθυμνο και «Αττικό», Χανιά

Το ταξίδι του 31ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας συνεχίζεται και το 2009 με τις προβολές των ταινιών που βραβεύθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Απόψε, στη Χίο, στις 9 μ.μ., στις 20 και 21/1 στο Ρέθυμνο, στις 8 μ.μ., και στις 22 και 23/1 στα Χανιά, στις 6 μ.μ.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Νερο-ρεύματα»

Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Το νερό είναι ο κοινός παρονομαστής στις φωτογραφίες ντοκουμέντου, ρεαλιστικές και συμβολικές, που παρουσιάζονται στην έκθεση «Νερo-ρεύματα» του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Με αυτή την έκθεση εγκαινιάζεται και ο θεματικός κύκλος «Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και ο άνθρωπος». Διάρκεια έως 25 Μαρτίου (Αποθήκη Α, Λιμάνι).

ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Σαν τα σκυλιά»

Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο του Ρίτσαρντ Ζάιντλικ, «Σαν τα σκυλιά», σε σκηνοθεσία της Γλυκερίας Καλαϊτζή και στο πλαίσιο της ενότητας «1 Χ 4», για την ανάδειξη του σύγχρονου θεάτρου. 6 μ.μ. και 9 μ.μ. (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη, τηλ. 2310-288.000).

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Νυχτερινά τοπία»

Γκαλερί Ειρμός, Θεσσαλονίκη

Τα «Νυχτερινά τοπία» του φωτογράφου Κωνσταντίνου Κίσσα παρουσιάζει η γκαλερί Ειρμός έως τις 11 Φεβρουαρίου. 40 έγχρωμες φωτογραφίες, η λήψη των οποίων έγινε τα τελευταία δύο χρόνια σε διάφορα μέρη της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια της νύχτας (Καρόλου Ντηλ & Λεωφ. Νίκης 17).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή