Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΛΑΚΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 21.15

«Καημός» του Κουν

Ο «Καημός» είναι μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο ποίημα του Καρόλου Κουν, με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων από τη γέννησή του. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνη Κάρολος Κουν, τη Δευτέρα το βράδυ, σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη (Φρυνίχου 14, τηλ. 210-32.22.464).

ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΚΥΡΙΑΚΗ, 12.00

Εξι μεγάλα μουσεία

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης φιλοξενεί έξι διαλέξεις με θέμα: «Εξι μεγάλα μουσεία – έξι σύγχρονα projects. Ο ρόλος τους στη σημερινή εποχή, συλλογές, διευθυντές, κοινό», με την εικαστικό Κατερίνα Ζαχαροπούλου. Κάθε Κυριακή (Νεοφ. Δούκα 4, τηλ. 210-72.28.321).

ΣΥΓΓΡΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 15.00

«Το κύμα» εμπνέει

Εκδήλωση για τη λήξη του διαγωνισμού «Ολοι μαζί όμοιοι – διαφορετικοί», που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα, σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Seven Films και τη Lufthansa. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν τη δική τους εικαστική εκδοχή του θέματος, με αφορμή την ταινία «Το κύμα». Η εκδήλωση περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας και την ανακοίνωση των νικητών. Κινηματογράφος Mikrocosmos (Συγγρού 106).

ΜΕΓΑΡΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 19.00

«Τάνχοϊζερ»

Σήμερα κάνει πρεμιέρα η ρομαντική όπερα «Τάνχοϊζερ» του Γερμανού συνθέτη Ρίχαρντ Βάγκνερ, σε σκηνοθεσία του Γκράχαμ Βικ. Η όπερα είναι μια παραγωγή της Οπερας του Σαν Φρανσίσκο και φιλοξενείται στην Ελλάδα από την Εθνική Λυρική Σκηνή για τέσσερις μόνο παραστάσεις. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σήμερα και στις 27, 30 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.333 και 210-36.12.461).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή