ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΜΙΛΙΕΣ

Ομιλία του Ιωάννη Χατζηδημητρίου με θέμα: «Εξωηλιακά πλανητικά συστήματα και η δυνατότητα υπάρξεως ζωής σε άλλους κόσμους». Κατά τη διάρκεια της δημόσιας συνεδρίας της Ακαδημίας Αθηνών, 7 μ.μ.

Διάλεξη της Αικατερίνης Καλέρη με θέμα: «Το ζήτημα της αντικειμενικότητας στις ανθρώπινες επιστήμες». Στο πλαίσιο της σειράς διαλέξεων «Αντικείμενο και αντικειμενικότητα» από το Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αίθουσα «Ιωάννης Δρακόπουλος», 7 μ.μ.

Εναρξη του τρίτου κύκλου ομιλιών με θέμα: «Η χρονιά του Δαρβίνου» στο πλαίσιο των Μορφωτικών Εκδηλώσεων «Επιστήμης Κοινωνία» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. 7.30 μ.μ. και έως και 27/2 (Βασ. Κωνσταντίνου 48).

Εκδήλωση προς τιμήν του συγγραφέα Νίκου Παπανάστου για το σύνολο του έργου του από τις εκδόσεις Μαΐστρος. Μιλούν οι Ηλίας Ανδριόπουλος, Γιώργος Βιδάλης, Αλέκος Κάζογλης και Δημήτρης Κοσμόπουλος. Αίθουσα Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, 7 μ.μ. (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας).

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Βest Street Beats» από τους No Jazz στο Half Note Jazz Club, 10.30 μ.μ. και έως 5/2 (Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210-88.40.600).

Η Σαβίνα Γιαννάτου παρουσιάζει τη «Μουσική Δωματίων» στο πλαίσιο του κύκλου «Μουσική & κινηματογράφος» που διοργανώνει η Ορχήστρα των Χρωμάτων σε συνεργασία με το Τριανόν Filmcenter. 8.30 μ.μ. (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων).

«Ανεμιστήρας». Μουσική παράσταση του Νίκου Κολλάρου με τους Στέλιο Καρπαθάκη και Σάσα Παπαλάμπρου. Δευτέρα και Τρίτη, 9.30 μ.μ. στη μουσική σκηνή Καφεθέατρο (Κοδριγκτώνος 2, τηλ. 210-82.35.467).

ΘΕΑΤΡΟ

Πρεμιέρα του έργου «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Ρομπέρτο Αταΐντε, σε σκηνοθεσία Ατζελας Μπρούσκου και με πρωταγωνίστρια την Ολια Λαζαρίδου. Απλό Θέατρο, 9.15 μ.μ. (Χαρ. Τρικούπη 4, Καλλιθέα, τηλ. 210-92.29.605).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση-αφιέρωμα στον καλλιτέχνη Joseph Beuys με τίτλο: «Joseph Beuys και οι ελληνικές αναφορές στο έργο του». Γκαλερί Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, έως 2/4 (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Χάρη Περιορέλλη με τίτλο «Βουβές κραυγές». Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, 8 μ.μ. και έως 28/2 (Γλύκωνος 4, Δεξαμενή).

Εκθεση ζωγραφικής της Αλις Τουρνικιώτη με τίτλο «In the nude». «Τεχνόπολις», έως 12/2 (Πειραιώς 100, Γκάζι).

«Πικάσο, ο μάγος της παραλλαγής». Πρώτη διάλεξη της σειράς «Απευθείας από το Παρίσι: Τρεις μεγάλες εκθέσεις» με εισηγήτρια την Ευρυδίκη Τρισόν-Μιλσανή. Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, 11.30 π.μ. (Νεοφ. Δούκα 4, Κολωνάκι, τηλ. 210-72.28.321).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή