ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΝΑΒΟΛΗ

Η Loreena McKennitt αναβάλλει και τις τρεις εμφανίσεις της στην Ελλάδα λόγω αναπάντεχων επιπλοκών της υγείας της μητέρας της. Η ερμηνεύτρια είχε προγραμματίσει τρεις συναυλίες στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, στο Θέατρο Βράχων στην Αθήνα και στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στις 9, 10 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα. Στις 15 Ιουνίου θα γίνει ανακοίνωση σχετικά με καινούργιες ημερομηνίες ή τυχόν επιστροφή εισιτηρίων.

ΗΜΕΡΙΔΑ

Ημερίδα με θέμα: «Στοχασμοί: Τέχνη – Φύση και Περιβάλλον» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Διεπιστημονικός διάλογος στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Αίθουσα Ντε Κίρικο, από τις 10 π. μ. (Πειραιώς 256, Ρέντη).

ΔΙΑΛΕΞΗ

Διάλεξη του Jean-Pierre Le Dantec στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στις 7 μ. μ. με θέμα: «Le Grand Pari (s): Σε αναζήτηση νέων ισορροπιών». Από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΘΕΑΤΡΟ

«Μηχανή Αμλετ» του Χάινερ Μίλερ από το Deutsches Theater στο Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Dimiter Gotscheff. Απόψε, Σκηνή Κοτοπούλη, 9 μ. μ. (Πανεπιστημίου 48, τηλ. 210-33.05.074).

Τελευταία βραδιά του αφιερώματος στον Γιάννη Ρίτσο από το Φεστιβάλ Αθηνών. Απόψε παρουσιάζονται τα έργα «Οταν έρχεται ο Ξένος» σε σκηνοθεσία Βίκτωρα Αρδίττη, με τον Ακύλλα Καραζήση και τον ίδιο τον σκηνοθέτη, «Η σονάτα του σεληνόφωτος» σε σκηνοθεσία και επιμέλεια της Ρούλας Πατεράκη και «Φαίδρα», σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια Δημήτρη Λιγνάδη, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Στις 7 μ. μ., 9 μ. μ. και 11 μ. μ. αντίστοιχα (Πειραιώς 260, Χώρος Η, τηλ. 210-32.72.000).

«Ψύχωσις 4.48» της Σάρα Κέιν, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμαντή. Πρεμιέρα στο Θέατρο Σημείο, στις 9.30 μ. μ. (Χαριλάου Τρικούπη 10, Καλλιθέα, τηλ. 210-92.29.579).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέντε νέοι σολίστ, ο Αγις Καλαβρυτινός στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης στο κλαρινέτο, ο Δημήτρης Γκόγκας στην τρομπέτα, η Θεοδώρα-Σάντρα Παναγιωτίδου στο βιολοντσέλο και ο Λαέρτης Κοκολάνης στο βιολί, ερμηνεύουν στην αποψινή συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη. Μέγαρο Μουσικής ΑΘηνών, 9 μ. μ. (Βασ. Σοφία και Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.333).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή