ΜΟΥΣΙΚΗ : Εναλλακτικοί ήχοι στο θέατρο Πέτρας

ΜΟΥΣΙΚΗ : Εναλλακτικοί ήχοι στο θέατρο Πέτρας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος, η 4η Σεπτεμβρίου θα είναι… εναλλακτική. Τουλάχιστον όσον αφορά το κοινό του Θεάτρου Πέτρας, που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια σειρά από συναυλίες με πρωταγωνιστές την «αφρόκρεμα» της εγχώριας αγγλόφωνης εναλλακτικής σκηνής. Και μπορεί τα ονόματα που ακολουθούν να ηχούν γνωστά μόνο σε μια «ψαγμένη» και συνήθως νεότερη μερίδα του μουσικόφιλου κοινού της Αθήνας, όμως όπως αποδεικνύεται από τις δισκογραφικές τους δουλειές, τις εμφανίσεις τους, αλλά και την παρουσία τους στο Διαδίκτυο (η εναλλακτική μουσική άλλωστε αναπτύσσεται και προωθείται με ένα δικό της «εναλλακτικό» τρόπο μέσα από κοινωνικά δίκτυα σαν το myspace), έχουν καταφέρει να εδραιώσουν ένα νέο είδος στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ. μ., μαζί με την DJ Ladydust, κατά κόσμο Μαρίνα Τσιγονάκη, ενώ η πρώτη συναυλία ξεκινάει στις 6 μ. μ. με τους The Fuzzy Nerds επί σκηνής, από τα Ιωάννινα. Ακολουθεί το συγκρότημα Sunny Side of the Razor της Σάννυ Χατζηαργύρη, πιο γνωστή για τους ρόλους της στην τηλεόραση (βλέπε τη «Λίλα» με τις τρελές βαφές μαλλιών στο «Singles»).

Από τη Θεσσαλονίκη, μας επισκέπτονται οι Mary’s Flower Superhead, με την χαρακτηριστική ντίσκο πανκ μουσική τους, ενώ μετά τις 8 μ. μ. εμφανίζονται οι Transistor και οι Rosebleed, που άνοιξαν φέτος με επιτυχία τη συναυλία των James στη Θεσσαλονίκη και του Carlos Santana στην Αθήνα, καθώς και οι Cyanna, με τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Shine» και «Done Be» και οι Closer, το μακροβιότερο σχήμα της βραδιάς…

4/9 στο Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, τηλ. 210-50.62.166

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή