Προτασεις

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Les Τatoues»

Μύκονος

Η έκθεση «Les Tatoues» διαρκεί έως και τον Οκτώβριο στην γκαλερί Hammam στη Μύκονο, όπου παρουσιάζεται η δουλειά των Chantal Saccomanno και Olivier Dayot. Παράλληλα με τα εκκεντρικά έπιπλα των δύο καλλιτεχνών παρουσιάζονται και έργα άλλων δημιουργών (Δήλου 7).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση Τέτση

Πόρος

Απόψε εγκαινιάζεται η έκθεση του Παναγιώτη Τέτση στην γκαλερί Citronne στον Πόρο, σε επιμέλεια της Τατιάνας Σπινάρη. Η έκθεση διαρκεί έως και τις 20 Σεπτεμβρίου (Παραλία, Πόρος).

ΧΟΡΟΣ

Σβετλάνα Ζαχάροβα

Θεσσαλονίκη

Η Ρωσίδα μπαλαρίνα εμφανίζεται φέτος σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μαζί με τα «αστέρια» -φίλους της, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από τα έργα: Diane & Akteon, Tristan & Izolde, Don Quixote, Le Corsaire και Tango μεταξύ άλλων. Την Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310-895.938).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Τerra Μania»

Μάνη

Δεκαεπτά καλλιτέχνες συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση «Terra Mania», που φιλοξενείται στο Παλάτι του Μαυρομιχάλη στη Μάνη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φεστιβάλ Τζαζ

Τήνος

Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το Tinos Jazz Festival 2009. Απόψε, Fifth Season, Poly Quartet και Manuel Dunkel και αύριο, Nukeleus και Jam Night. Από τις 9 μ. μ. στο νεοκλασικό μέγαρο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού (τηλ. 22830-29.070).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή