ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΚΥΡΩΣΗ

– Ακυρώνονται οι εμφανίσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας 2009 της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και την Ελλη Πασπαλά, καθώς και των Active Member, που ήταν προγραμματισμένες για τις 5 και 18 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

– Από σήμερα έως τις 10 Οκτωβρίου φιλοξενείται η έκθεση της Λήδας Παπακωνσταντίνου στο Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων ’09. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Συνεχίζεται το 9ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο Ιερού Σπηλαίου Αποκαλύψεως στην Πάτμο.

Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη (Δάσος Σέιχ Σου, τηλ. 2310-288.000).

– Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης και Ρίτα Αντωνοπούλου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ Βύρωνα. Συμμετέχει το συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα. Στις 9 μ.μ. (τηλ. 210-76.09.340).

-«Το ρήμα αρμενίζω». Μουσική παράσταση με τους Μιχάλη Νικολούδη και Μιχάλη Κουμπιό στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη, 9.30 μ.μ. Σύρος

ΘΕΑΤΡΟ

– «Η όπερα της πεντάρας» των Μπέρτχολντ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ, σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου. Με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στέλιο Μάινα, Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Μάνο Νακούση, μεταξύ άλλων.

– «Μήδεια» του Ευριπίδη από το Κέντρο Πολιτισμού «Ελεύθερη Εκφραση», σε σκηνοθεσία του Λεωνίδα Τσιριγκούλη. Στο πλαίσιο του 3ου Αθηναϊκού Φεστιβάλ, Θέατρο Αττικού Αλσους, 8.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη (Καρπενησιώτη, επί του περιφερειακού Γαλατσίου).

– «Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου». Παράσταση με τίτλο «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» από το Θέατρο Τέσσερις Εποχές και τον Γιάννη Μόρτζο. Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310-256.775).

– Από σήμερα δέχεται η Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις προκριματικές και εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής. Εως και τις 15 Σεπτεμβρίου (Μονή Λαζαριστών 25-27 & Θράκης, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-589.104).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή