Η επιστροφή της ντίβας είναι πλέον γεγονός

Η επιστροφή της ντίβας είναι πλέον γεγονός

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Η Γουίτνεϊ Χιούστον στα καλύτερά της… Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν όσοι έχουν δει τελευταία την ταλαιπωρημένη από τα μίντια ερμηνεύτρια που επέλεξε να επιστρέψει επτά χρόνια μετά. Αρκεί να δούμε το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ, «I look to you», ή τις πρόσφατες φωτογραφίες της που κυκλοφορούν για την προώθηση των ολοκαίνουργιων τραγουδιών της.

Τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και η γκαρνταρόμπα είναι εντυπωσιακά. Τα ίδια θετικά σχόλια είχαν σημαδέψει και την εμφάνισή της ή πιο σωστά το πέρασμά της από την απονομή των βραβείων Γκράμι τον Φεβρουάριο. Ηταν απίστευτα όμορφη. Και υγιής…

Αλλά όταν μιλάμε για την ντίβα Χιούστον, την εικόνα, την «επωνυμία», όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μουσική της, τίποτα δεν μπορεί να είναι μονοδιάστατο. Ειδικά τώρα, το «Ι look to you» είναι μάλλον το πιο σημαντικό άλμπουμ της καριέρας της, αφού πρέπει να αποδείξει ότι υπήρχε λόγος να επιστρέψει, έχει ανάγκη να ξανακερδίσει την απήχησή της στο ευρύ κοινό.

Γι’αυτό και φτιάχτηκε για να αναδείξει την φωνή της, τη μοναδική της ερμηνεία στις μπαλάντες αλλά και στα χορευτικά κομμάτια, όπως και στο σύγχρονο ρυθμ’εν’μπλουζ. Δεν είναι τυχαίο ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον τραγουδάει πλέον κομμάτια με τίτλους όπως «I didn’t know my own strength» και «I look to you» με την ελπίδα να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να μην επαναλάβουν τα δικά της ίσως λάθη.

Το αυτοβιογραφικό στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως και ρετρό αναλαμπές με κομμάτια όπως είναι το «Million dollar bill» και το «A song for you», από έναν παλιότερο δίσκο των Carpenters (1972).

Τίποτα δεν μοιάζει να θυμίζει την προηγούμενη αποτυχημένη της απόπειρα να ξαναγυρίσει στη δισκογραφία το 2002 με το «Just Whitney» που φαίνεται να απογοήτευσε ακόμη και την ίδια.

Οχι, η Γουίτνεϊ Χιούστον δεν έχει πλέον περιθώρια να κάνει άλλα λάθη. Ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Μπόμπι Μπράουν, τις περιπέτειες με τα ναρκωτικά και τις επεισοδιακές αντιδράσεις της μπροστά στις κάμερες, θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα. Ακόμη και τις δηλώσεις της. Οπως τότε που είχε πει: «Βγάζω απίστευτα πολλά χρήματα για να καπνίζω κρακ». Η νέα Γουίτνεϊ προσέχει κάθε της λέξη. Δεν θα αντέξει μία ακόμη αποτυχία. Δεν θα της το επιτρέψει και η εταιρεία της, με την οποία, ανανέωσε το συμβόλαιό της, για 100 εκατ. δολάρια…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή