Ο Νόελ Γκάλαχερ αποχώρησε από τους Oasis

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποχώρησε από τους Oasis

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ. Ηταν αναμενόμενο. Κι όταν ακόμη ήταν αγαπημένα τα δύο αδέρφια, ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ, πάλι τα σπάγανε. Η δήλωση λοιπόν του Νόελ Γκάλαχερ ότι αποχωρεί από το ροκ γκρουπ των Oasis δεν φαίνεται να εκπλήσσει ιδιαίτερα όσους γνώριζαν τη σχέση των δύο αδερφών.

Πρώτα ακυρώθηκε η δεύτερη συναυλία στη Γαλλία. Οι θεατές το έμαθαν από το support group του συγκροτήματος, που «άνοιγε» τη συναυλία τους. Και λίγες ημέρες μετά, τα μέλη των Oasis ανακοίνωσαν και επισήμως την απόφαση τους να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Από το 1991 που πρωτοϊδρύθηκε το γκρουπ υπήρχαν πολλές καλές στιγμές. Και πολλές ακόμη που ούτε οι ίδιοι δεν θα θέλουν να θυμούνται. Ο Νόελ Γκάλαχερ μιλάει πλέον ανοιχτά για «βίαιο λεκτικό εκφοβισμό», μαζί και «έλλειψη κατανόησης και υποστήριξης». Στο μπλογκ του υπάρχουν οι λόγοι της… παραίτησής του. «Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία, αισθάνομαι όμως ότι πρέπει να ενημερώσω τους θαυμαστές μου ότι ο βίαιος λεκτικός εκφοβισμός που δέχτηκα αφορούσε τα μέλη της οικογένειάς μου, τους φίλους και υποστηρικτές μου. Η έλλειψη κατανόησης από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ με ανάγκασε να αποχωρήσω. Θα ήθελα αρχικά να ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μας στο Παρίσι που πλήρωσαν εισιτήρια και περίμεναν υπομονετικά να μας ακούσουν, οι οποίοι απογοητεύτηκαν για ακόμα μία φορά από τους Oasis. Μπορεί η συγγνώμη να μην είναι αρκετή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που έχω να προσφέρω, παρ’ όλο που αισθάνομαι ότι δεν έχω κάνει κακό και ότι άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να απολογηθούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή